05 / 05 / 2024

Üsküdar ihale ilanları

Üsküdar ihale ilanları

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Belediye Başkanlığı 3 adet arsa satıyor: 5 milyon 883 bin TL'ye!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı Üsküdar Bulgurlu, Çengelköy ve Kandilli'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 6 Mart 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi Çengelköy'deki 87 konutu 47.2 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki inşaatı devam eden 87 konutu ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Üsküdar Belediyesi'nden 9.7 milyona satılık 2 arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli ve Burhaniye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. Konut imarlı arsalar için ihale 29 Mart'ta yapılacak..

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Üsküdar'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Üsküdar'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsa için ihale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

Üsküdar ihale ilanları Haberi

Üsküdar ihale ilanları

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale edecek. 9 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan ihalenin geçici teminat bedeli 1 milyon 360 bin 806 TL olarak belirlendi.

KAT KARŞILIĞI TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığından:
(4397/ 13635) hissesi Belediyemize ait İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Malı., 141 pafta, 879 ada, 39 parsel sayılı, işgalli arsa nitelikli, 13.635,50 m2 alanlı, 1/1000 ölçekli Üsküdar Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planında; kısmen TAKS: 0.15, Yençok: 12.50 m irtifada orta yoğunluklu konut alanında, kısmen kültürel tesis alanında, kısmen camii alanında, kısmen park alanında, kısmen de imar yolu alanında kalan ve aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesine...