29 / 04 / 2024

üsküdar kira yardımı 2022

üsküdar kira yardımı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

2023 e-Devlet kira yardımı başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 1.150 TL alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere kira desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık, bu kapsamda, başvuran dar gelirli veya geliri olmayan ailelere 1.500 TL kira yardımı yapacağını paylaştı.

12 ay boyunca karşılıksız 1.500 TL verilecek! Kira yardım ödemesi nasıl alınıyor?

Bakanlığın dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destekleri devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 1.500 lira kira yardımı gerçekleştiriliyor.

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Hükümetten 1.500 TL kira yardımı!

Devlet dar gelirli vatandaşları rahatlatacak uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. E-Devlet üzerinden başvuru yapan çok sayıda vatandaşa 1.500 TL kira yardımı yapılıyor.

Dar gelirli ailelere kira yardımı müjdesi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşa kira yardımında bulunuyor. Peki, kira yardımı için başvurular nasıl yapılır? Kira yardımı başvuru şartları neler?

Sosyal yardımlaşma kira yardımı nasıl alınır?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için müjde geldi. Peki kira yardımı almak isteyen vatandaşların ne yapması gerekiyor? İşte tüm detaylar...

Dar gelirli ailelere 960 TL kira yardımı müjdesi!

Koronavirüs salgını sebebiyle mağduriyet yaşanmaması amacıyla 36 aydan 48 aya yükseltilen kira yardımı başvurularına vatandaşlardan yoğun talep geldi. Peki kira yardımı nasıl alınır? İşte kira yardımına ilişkin detaylar...

Dar gelirliler için kira yardımı şartları nelerdir?

Dar gelirli ve SSK, SGK ve Bağkur emeklisi vatandaşlar için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Ek ödemelerle gelirleri artan emekli vatandaşlar için kira yardımı gündeme geldi. Emekli kira yardımı nasıl alınır?

Kira yardımı nasıl alınır? Şartları nelerdir?

Kirada oturan dar gelirli vatandaşlar için her ay düzenli olarak kira yardımı veriliyor. Peki kira yardımı nasıl alınır? Şartları nelerdir?

Emekliler ve dar gelirliler nasıl kira yardımı alır?

SGK SSK Bağkur emeklisi kira ev desteği alma şartları nedir? Emekliye ve dar gelirliye kira yardımı nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ila tahliye eden hak sahipleri, Bakanlık tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanabiliyor. Peki, 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

üsküdar kira yardımı 2022 Haberi

üsküdar kira yardımı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'taki 3 katlı binada meydana gelen patlamada evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı verileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Üsküdar'daki bir binada yaşanan patlamadan sonra apartmandaki yıkım çalışmalarını Üsküdar Belediyesi ile başlattıklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yıkılan binanın yerinde hızlı bir biçimde dönüştürüleceğini belirten Bakan Kurum, "Bina sakinlerimize kira yardımı sağlayacak, yıkım çalışmalarının tamamlanmasına müteakip inşaatımıza başlayacağız. Sağlıklı ve güvenli yuvalarını vatandaşlarımıza bu yıl içerisinde teslim edeceğiz. Patlamadan etkilenen hemşehrilerime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina...