27 / 04 / 2024

Üsküdar konut fiyatları

Üsküdar konut fiyatları

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa Üsküdar‘da ortalama konut fiyatını ve geri dönüş süresini açıkladı. Verilere göre Üsküdar'da konut fiyatları ortalama 727 bin TL.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut fiyatlarını ne kadar artırdı?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı üzerinde bulunan 16 istasyonun çevresindeki gayrimenkul fiyatları ne kadar arttı?

Üsküdar-Çekmeköy metrosu konut fiyatlarını artırdı!

Üsküdar-Çekmeköy metrosu konut fiyatlarını artırdı. EVA Gayrimenkul'un araştırmasına göre Üsküdar-Çekmeköy metro projesi, Ümraniye ve Çekmeköy'de konut fiyatları üzerinde etkisini gösteriyor.

Üsküdar'da 3 milyon doları olana bile villa yok!

Üsküdar'da son 1 yılda yaklaşık yüzde 18 oranında artan satılık konut fiyatları şu an metrekaresi 2.682 TL seviyelerinde. Kiralık dairelerde ise ortalama metrekare fiyatı 12 TL.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar konut fiyatları Haberi

Üsküdar konut fiyatları

Endeksa verilerine göre Üsküdar‘da ortalama konut fiyatı  727 bin TL iken ortalama kira 2 bin 288 TL. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı ilçede fiyat aralığı 306 bin TL ile 1 milyon 542 bin TL arasında değişiyor.

Üsküdar, kentsel dönüşüm bölgesi olmasının yanı sıra entegre ulaşım ağlarının ana merkezlerinden biri konumunda olmasıyla son yılların en çok gelişen ve değerlenen ilçeleri arasında yer alıyor. 

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan endeksa verilerine göre Üsküdar‘da konutların ortalama brüt alanı 124 metrekare, ortalama birim satış fiyatı 5 bin 875 TL/metrekare ve konut yatırımının geri dönüş süresi 27 yıl.

1+1 ile 6+2 arasında farklı konut seçeneklerinin yer aldığı ilçede ortalama konut fiyatları 727 bin TL.

Üsküdar‘da 
1+1‘lerin fiyatı 306 bin TL, brüt alan 63 metrkare,...