04 / 05 / 2024

üsküdar sirkeci arası

üsküdar sirkeci arası

"Asrın projesi" Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını uçurdu. Projenin testi bile fiyatları yüzde 30 artırdı. EVA Gayrimenkul değerleme uzmanı Gökçen Taşkın, "Bölgede markalı konutların birim metrekaresi yüzde 30 arttı" dedi...

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Üsküdar Selimiye Kışlası imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, 4 pafta, 301 ada, 7 parselin ve 320 ada, 35 parsel, 307 ada, 1 parsel, 1335 ada, 129 ve 163 parseller 301 ada, 7 parsel ile 307 ada, 1 parsel arasındaki yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'yla ilgili açıklama yapan İBB Beyaz Masa, hattın test sürüşlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına takiben ilk olarak Üsküdar-Yamanevler arası bölümün hizmete açılacağını belirtti.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki Akıllı Metro Projesi test ediliyor.Projenin 30 Ağustos'ta tamamlanması hedefleniyor.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak. Yeni metro hattı ile Üsküdar- Sancaktepe arası 27 dakikaya inecek.

Üsküdar'da 3 bina boşaltıldı!

Üsküdar'da Çamlıca-Libadiye arasına yapılacak olan tünel inşaatının yakınındaki 3 bina içinde ve dışında çatlaklar oluşması nedeniyle boşaltıldı.

Üsküdar sahiline dolgu alan geliyor!

Üsküdar sahilinde bulunan Şemsi Paşa Camisi ile Üsküdar iskelesi arasındaki sahil kısmı doldurulacak.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunda test sürüşleri başlıyor!

Üsküdar ile çekmeköy arasında 16 istasyondan oluşacak ve ulaşımın süresini 27 dakikaya indirecek metronun İspanya'da üretilen vagonları TIR'larla raylara indirileceği noktaya getirildi. TIR'lardan alınan vagonlar vinçlerle raylara indirildi.

Üsküdar- Çengelköy kentsel dönüşümle yenileniyor!

İstanbul Üsküdar Çengelköy sırtlarında başlayan kentsel dönüşümle boş arazilerde lüks konutlar yapılıyor. Dönüşüm kapsamında yıkılan evlerde yaşayan ailelere 7 bin 500-30 bin TL arası enkaz bedeli veriliyor.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından planlanan 18 kilometre uzunluğundaki Üsküdar - Beykoz Metro Hattı projesinin yapımı için ihale düzenleneceği açıklandı. Üsküdar ile Beykoz arası ulaşım 30 dakikaya kadar inmiş olacak.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metro hattı yıl sonunda açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı olacak hatla Üsküdar-Sancaktepe arasında yolculuk süresi 24 dakikaya inecek.

üsküdar sirkeci arası Haberi

üsküdar sirkeci arası


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yüzyılın değil, asırların projesi" diye tanımladığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı. Projeyle Boğaz geçişinin 4 dakikaya inmesi ve günde 1 milyon kişinin ulaşımının sağlanacak olması gayrimenkul sektörüne doping etkisi yaptı. Transfer istasyonları Avrupa Yakası'nda Halkalı, Kazlıçeşme ve Yenikapı, Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme, Bostancı, Maltepe, Pendik ve Gebze olarak belirlenen projenin tamamlanmasıyla konut fiyatlarının da tavan yapması bekleniyor. 29 Ekim'de Kartal-Kadıköy Hızlı Tren Hattı ile eş zamanlı olarak tamamlanması hedeflenen Marmaray projesi henüz test aşamasında bile bölgedeki konut fiyatlarını yüzde 30 etkiledi. 


RAYLI DOPİNG SİSTEMİ 


İstanbul'da hayata geçirilen her ulaşım projesi, hitap ettiği bölgelerde gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor. Bunun en güzel örneği ise henüz fizibilite aşamasındayken bile bölgedeki konut fiyatlarına en az yüzde 20 prim yaptıran Avcılar-...