22 / 07 / 2024

üsküdarda apartman yangını

üsküdarda apartman yangını

Olay, saat 22.00 sıralarında, Ahmediye Mahallesi Dönmedolap Sokak'taki bir apartmanın 3. katındaki dairede meydana geldi. Buzdolabının elektrik aksamından çıktığı belirtilen yangın sebebiyle apartmanı duman kapladı...

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Dudullu metro trafo merkezinde yangın!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosuna elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo ise kullanılmaz hale geldi.

Niğde'deki apartman ve yurtların kaçında yangın merdiveni var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merdivenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Selimiye Kışlası'nda yangın iddiası yalanlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen Selimiye Kışlası'nda yangın çıktığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. açıklamada, "Üsküdar'daki Selimiye Kışlası'nda yangın çıktığı yolundaki haberler asılsızdır" denildi.

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

Kırıkkale'de yangın çıktı!

Kırıkkale'de yangın çıktı. Kırıkkale Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

Beylikdüzü Kutlu Sitesi'nde yangın çıktı!

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 61 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi; yangın sırasında paniğe kapılarak apartman girişinde bulunan beton zemine atlayan 35 yaşındaki kızı da olay yerinde can verdi.

Beylikdüzü'nde yangın çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

Beylikdüzü'nde yangın: 2 ölü

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan 1 kadın da hayatını kaybetti. Yangın söndürüldü.

Ankara'da korkutan yangın!

Olay, gece 04.00 sularında Ankara Mamak, Demirlibahçe, 129 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, apartmanın giriş katında, henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Kadıköy'de 12 katlı binada yangın!

Kadıköy'de 12 katlı binanın 9. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman polis tarafından tamamen boşaltıldı; soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri polis araçlarında bekledi...

üsküdarda apartman yangını Haberi

üsküdarda apartman yangını

Üsküdar'da dün akşam saatlerinde bir apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.


Olay, saat 22.00 sıralarında, Ahmediye Mahallesi Dönmedolap Sokak'taki bir apartmanın 3. katındaki dairede meydana geldi. Buzdolabının elektrik aksamından çıktığı belirtilen yangın sebebiyle apartmanı duman kapladı.


Vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. İtfaiye araçlarının dar sokakta güçlükle ilerlediği görüldü.


İtfaiyenin soğutma çalışmalarının ardından mahalle sakinleri tekrar evlerine döndü. Olayda can kaybı ve yaralanma...