03 / 05 / 2024

üsküdarda kaç cami var

üsküdarda kaç cami var

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bizler Üsküdarlılar olarak son 5 yılda 63 tane camimizi yeniden ibadete açtık, yeniledik" dedi...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat: 16 konut satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ümraniye'de yer alan 16 adet konut için satış ihalesi düzenliyor.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Üsküdar'da cami alanının imar planı ticaret alanı olarak değiştirildi!

İBB Meclisi'nde, Üsküdar'da cami alanında kalan bir parselin imarı, ticaret alanı olarak değiştirildi...

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

üsküdarda kaç cami var Haberi

üsküdarda kaç cami var

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiğiyapımı tamamlanan Hacı Harun Ekşi Camisi'de konuşma yaptı.

Türkmen, bugünün kendileri için özel bir gün olduğunu ifade ederek, "Çünkü Cumhurbaşkanımızın çok güzel hatıralarının olduğu bir mahallede bir muhitte namaz kıldığı, komşularıyla buluştuğu bu caminin yeniden ibadete açılması vesilesiyle bir aradayız." dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkmen, Merhum Hacı Harun Ekşi ile bir yağmurlu günde caminin temelini attıklarını kaydetti. Türkmen, "Kendilerinin ömrü vefa etmedi açılışına ama... Bizler Üsküdarlılar olarak son 5 yılda 63 tane camimizi yeniden ibadete açtık, yeniledik. Üsküdarımızda yaklaşık 200 tane camimiz var. İnşallah kalanları da yenilemek nasip olur." ifadelerini kullandı.

Harun Ekşi'nin oğlu iş insanı Mahmut Ekşi de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımından duyduğu onuru dile getirerek teşekkür...