06 / 05 / 2024

Üsküdarda sanat atölyesinde yangın

Üsküdarda sanat atölyesinde yangın

Üsküdar'da sanat atölyesinde yangın çıktı. ÜSKÜDAR'da iki katlı bir sanat atölyesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, dükkanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

Güngören Millet Bahçesi planları onaylandı! 

TOKİ'nin İstanbul Güngören Millet Bahçesi için hazırladığı imar planları bugün askıya çıkarıldı. Millet Bahçesi kapsamında, 34 bin metrekarelik araziye yapılacak millet bahçesinde, millet kıraathanesi, ibadethane, sanat atölyeleri, tenis-basketbol, voleybol gibi spor alanları yapılacak...

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Tarihi Siyavuşpaşa Köşkü sanat evi oluyor!

1571 yılından Mimar Sinan tarafından yapıldığı tahmin edilen Siyavuşpaşa Köşkü sanat galerisi ve atölyesi olarak hizmete açılacak. 

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Üsküdar Kirazlıtepe kentsel dönüşümde inşaat başladı!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "İlk etapta 501 konut, 48 dükkanın temelini atıyoruz ki projenin tamamı yaklaşık bin 900 bağımsız bölüme tekabül ediyor. İnşallah etap etap onların da temelini atacağız." dedi...

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Oğuzhan Cami'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Oğuzhan Cami'nin temelini attı.

Üsküdarda sanat atölyesinde yangın Haberi

Üsküdarda sanat atölyesinde yangın

Üsküdar Selami Ali Mahallesi'nde "Antikacılar Sokağı" olarak bilinen Görümce Sokağı'ndaki iki katlı sanat atölyesinde, saat 04.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler hızla yayılırken, ihbar üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın yerine gelen itfaiye erleri, alevlere yukarıdan ve içeriden su sıkarak müdahale etti. Bu sırada mağazanın ikinci katında mahsur kalan 2 kişi ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Mahalle sakinleri ise söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü; sanat atölyesinde ise büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yangından dolayı büyük panik yaşadıklarını belirten bir mahalle sakini, "İçeride 2-3 tane yabancı insan kalıyordu. Bir baktık dükkan yanıyor. İçerdekileri kurtarsalar, orda çalışanlar vardı" diye konuştu. 

Polis ve itfaiye yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma...