21 / 05 / 2024

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Babalık ve Güler Babalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

TÜBİTAK personel alımı yapıyor! Başvuru ayrıntıları tek tek paylaşıldı! İşte personel alımına ilişkin merak edilenler...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı, 214 kısmi süreli personel alacağını açıkladı. Peki, TÜBİTAK kısmi personel alımı için başvurular ne zaman sona erecek? TÜBİTAK iş başvurusu nasıl yapılacak?

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Teknolojide vergisiz dönem! Teknolojik ürünlerde vergi kalkıyor! İşte tek tek yeni fiyatlar! Vergisiz iPhone ve Galaxy!

Bugün yapılan açıklamaların ardından, seçim sonrasında tüm partiler ortak bir karara vardı: teknolojik ürünlerden alınan vergi kaldırılacak.

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nurgül Mutlu tarafından kuruldu.

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! A101'de uygun fiyata Oppo Reno 5 Lite satışı yapılıyor! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101 uzun zamandır resmi internet sitesi üzerinden akıllı telefon ve daha bir sürü teknolojik ürün satışı yapıyor. Bu akıllı cihazlardan en dikkat çekici olan ise Oppo Reno 5 Lite oldu. Peki, A101'de Oppo Reno 5 Lite fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Adana'da teknolojik binaların yapımı hızlanacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, teknolojinin insanların yaşadığı binaların ve şehirlerde de kullanılması gerektiğini söyledi. Demirtaş, arz talep sonucunda akıllı ve teknolojik binaların yapımı ve satışının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Alacalı İnşaat depremi hasarsız atlatan yapılar inşa ediyor!

Alacalı İnşaat; Japonya’dan transfer etmiş olduğu teknolojik Ala-Sawa sistemi ile depremi hasarsız atlatan yapılar inşa ediyor.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

Evde teknolojik tarım yapılabilecek!

Arçelik A.Ş.’nin global markası Grundig; TV, ses sistemleri, akıllı mutfaktan sonra şimdi de evde teknolojik tarım yapılabilecek. Grundig HerbGarden markalı ürünü IFA 2016’da tanıttı.

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Babalık ve Güler Babalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri teknolojik inşaat konut işyeri ticarethane sanayi tesisleri inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Kamelya Sokak, Evrensel L Blok...