29 / 04 / 2024

Usta Seminerleri 2015

Usta Seminerleri 2015

Bien’in 2009’dan bu yana sektörde daha iyi hizmet verebilmek için düzenlediği “Usta Seminerleri”nin bu yıl ilki Manisa Salihli’de yapıldı.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Bien'in usta seminerlerinin ilki Manisa Salihli'de yapıldı!

Bien’in 2009’dan bu yana sektörde daha iyi hizmet verebilmek için düzenlediği “Usta Seminerleri”nin bu yıl ilki Manisa Salihli’de yapıldı.

Kalekim nitelikli usta kursları açıyor!

Nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor..

Bolulu Hasan Usta 16 şube açacak!

GELENEKSEL süt tatlıları markası Bolulu Hasan Usta, 2015 ’ te yurt içinde 16 yeni şube açmayı ve yurt dışı yatırımlarına hız vermeyi hedefliyor.

Çevre Bakanlığı usta eğitimlerini yayıyor!

Usta Eğitimleri Ülke Geneline Yayılıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2014 yılında başlattığı usta eğitimlerini 2015 yılında ülke geneline yaymaya hazırlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyu değerlendirdi.

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor!

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor. 2014 yılı içerisinde 300’ün üzerinde sektör profesyonelinin katılım gösterdiği eğitim seminerleri de 2015 İlkbahar - Yaz döneminde de devam edecektir.

Esenyurt'ta inşaat sektörü 2015'e kadar hız kesmeyecek!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Ozkök, inşaat sektörünün arz -talep dengesine bağlı olarak 2015 yılına kadar rahat ilerleyeceğini dile getirdi...

Ataşehir'deki cep otogarları 2015'te hizmete girecek!

Avrupa yakasında Esenler, Sefaköy, Bahçeşehir ve Silivri ile Anadolu yakasında Ataşehir, Kavacık, İMES Ataşehir ve Pendik'te cep otogarı projeleri devam ediyor. Ataşehir'deki cep otogarlarının 2015'te hizmete girmesi planlanıyor...

Şerafettin Usta kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürü Şerafettin Usta, 2012 yılında atandığı bu görevinden önce Alt Yapı Hizmetleri Müdür Yardımcısı’ydı. Peki Şerafettin Usta kimdir? İşte cevabı...

Tilia Çekmeköy adres! 2015 sonu teslim!

Tilia Çekmeköy adres; Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL adresinde inşa ediliyor. Sur Yapı Tilia projesi 2015 sonunda teslim ediliyor...

Bayburt Doğaltaş’ın üretimine Şubat 2015’te başlanacak!

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Doğaltaş’ın üretimine şubat 2015’ te başlanacağı müjdesini verdi. Tesisin yapımına ise 27 - 28 Ocak tarihinde başlanması planlanıyor...

Usta Seminerleri 2015 Haberi

Usta Seminerleri 2015

2009’dan bu yana Türkiye’nin birçok şehrinde ustalarla buluşan Bien, ustalara sektördeki yenilikler ve gelişmelerle ilgili eğitimler veriyor. Usta seminerlerine çok önem veren marka bu eğitimler sayesinde iş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.


Seramik sektörünün önemli firmalarından biri olan Bien 2009 yılında başlattığı ve artık gelenekselleştirdiği usta seminerlerini ilkini bu yıl Manisa Salihli’de düzenledi. Bien, 2009’dan bu yana toplam 8.000 kişiye usta eğitimi verdi. Şimdiye kadar 40 şehirde 72 seminer gerçekleştirdi.


2 Nisan 2015 tarihinde Manisa Salihli’de başlayan usta seminerleri 2015 yılı sonuna kadar toplam 21 şehirde gerçekleşecek.2 Nisan 2015 Salihli Lidya Oteli’nde düzenlenen seminere 100 kişi katıldı. 3 Nisan 2015 İzmir Anemon Fuar Otel’de yapılan seminere 150 kişi katıldı.


Bu seminerler sayesinde müşteri şikayetlerinin azaldığını belirten eğitmenler ‘’Düzenlenen seminerlerde ustalara fabrikalar,...