03 / 05 / 2024

Uygar Şafak Öğün tskb

Uygar Şafak Öğün tskb

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Şafak Öğün kimdir? Uygar Şafak Öğün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uygar Şafak Öğün, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor?

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesi nasıl yapılıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak bugünkü köşelerinde taşınmazların yeniden değerlemesini kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın 'Sürekli yeniden değerleme imkanı' başlıklı yazısı...

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Kripto paralar kağıt paraların yerini alabilir mi?

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Hayrettin Karaman bugünkü köşesinde kripto para sektörünü kaleme aldı. İşte Hayrettin Karaman'ın 'Kripto para ve dijital sistem' başlıklı yazısı...

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Şafak tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Uygar Şafak Öğün tskb Haberi

Uygar Şafak Öğün tskb

Uygar Şafak Öğün kimdir?

Uygar Şafak Öğün, 1974 yılında Ankara’da doğdu. Öğün, 1995 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl T. İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda iş hayatına başlayan Öğün, 2002 yılında University of Birmingham’da Uluslararası Bankacılık ve Finans alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


T. İş Bankası’nda, 2005 yılında Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olan Öğün, 2007 yılında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 


2008 yılında Kurumsal Bankacılık Satış Müdürü olan Öğün, 29 Eylül 2009 tarihinde Kurumsal Bankacılık Pazarlama ve SatışMüdürü olarak atandı ve halen bu görevi yürütmektedir. 

Öğün, 13 Nisan 2010 tarihinden itibaren TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini...