05 / 05 / 2024

uygun ofis

uygun ofis

Ofis seçimi maliyetleri doğrudan etkiliyor. Uzmanlar, prejtij için pahalı lokasyonların ya da az kira ödemek için hedef kitleden uzaklaşmanın yapılan işe zarar verdiğini ve maliyetleri artırdığını söylüyor.

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Ofis alanları yeniden tasarlandı!

Bir yandan pandemiyi bir tasarım yenileme fırsatına dönüştürmeyi, sağlıklı, çevreci, ergonomik, yeni normale uygun çalışma alanları yaratmayı amaçlayanlar, diğer yanda da, ufak değişikliklerle pandemiye uygun ofis uyarlamalarına gidenler bulunuyor.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

Y ve Z kuşağı ofis kullanıcılarının beklentileri değişti!

Gelişen teknoloji ve yeni jenerasyonla birlikte nitelikli bir binadan beklentiler de değişiyor. Verimliliği öncelik alıp, yüzlerce kriteri değerlendiren www.ofisraporu.com şirket çalışanlarına uygun ofis seçimlerine kılavuz olmaya devam ediyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Moment Beştepe başkentte ofis kavramını değiştiriyor!

Türkiye’nin kalbi, Ankara’nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe Ofis projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe'de yükselen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Yeni nesil ofis tasarımlarında minimal akıl öne çıkıyor!

Yeni nesil ofisler, kişilere kendi tarzlarına uygun ofis tasarımına imza atma olanağı verirken, son dönemde çalışma alanlarında sadeliğin hakim olduğu ‘minimalizm’ kurgusu öne çıkıyor.

Gaziantep'te ofis sektörü gelişme aşamasında!

EVA Gayrimenkul'un araştırmasına göre yeni iş modellerine uygun ofislerin ve ofis lokasyonlarının şehir merkezi dışında yoğunluk kazanmadığı Gaziantep'te, ofislerin birim metrekare satış değerleri 2.500 ila 4.500 arasında değişiyor.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Salute Merkez Ofis projesi iç mimarisiyle dikkat çekiyor!

Salute Merkez Ofis Projesi, kurumun genç ve dinamik ekip yapısına uygun iç mimarisiyle dikkat çekiyor. 3 ay gibi kısa bir sürede hayata geçirilen projenin en çarpıcı yanlarından birisi de renk ve geometrinin çalışma alanlarında yarattığı yansımalar.

uygun ofis Haberi

uygun ofis

Ofis kiralarken fiyat karşılaştırması yapan iş dünyası Esentepe’de metrekare fiyatına üst seğlentte 43,38 dolar öderken, aynı özellikteki ofisi Kavacık’ta metrekare fiyatı 15,14 dolara kiralayabiliyor. Uzmanlar kira fiyatlarında lokasyonun öne çıktığını belirtirken, iş dünyasına yapılan işin niteliğine uygun bölgelerde ofis kiralamanın maliyetleri aşağıya çekeceği uyarısı yapılıyor.


Araştırmanızı iyi yapın


Danışmanlık yapan bir şirketin çok merkezi bir lokasyonda ofis tutmasına gerek olmayabileceğini belirten İstanbul Emlakçılar Odası temsilcileri, “Bir ofis kiralamadan önce yapılan işin niteliğiyle örtüşen bölgelerin belirlenmesi gerekiyorî dedi.


Ziyaret sıklığı önemli  


Hedef kitle nerelerde bulunuyor. Ofisin müşteriler tarafından ziyaret edilme sıklığı ne, sekreteri kendi bünyesinde çalıştırmak mı yoksa bu tür hizmetleri veren bir ofis binasında mı kiralama yapmak daha uygun gibi birçok detaya dikkat etmek gerekiyor.


Reidin Kıdemli Analisti Orhan Vatandaş, metro ağlarına yakın...