26 / 07 / 2024

Uzman Kompozit Kimin

Uzman Kompozit Kimin

Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Uğur Doğan tarafından 40 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ne altın, ne dolar parayı oraya yatıran kazanacak! Uzman isim uyardı!

Rusya-Ukrayna savaşı piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Tüm yatırımcılar altın ve dolar kurunun ne yönde şekilleneceği merak ediyorlar. Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara çok önemli açıklamalarda bulundu...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bektaş tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

3600 ek gösterge kapsamında kimin maaşı kaç lira olacak?

Milyonlarca vatandaşın gözü merakla beklenen 3600 ek göstergede. Peki 3600 ek gösterge kapsamı nasıl genişleyecek? Öğretmen, polis, ebe, hemşire, imam hatip, şube müdürü maaşları ne kadar olacak? Kimin maaşı ne kadar artacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcıları alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ilanla toplam 10 coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcısı alacağını duyurdu.

Thodex'in finans uzmanının serbest bırakılması için yapılan itiraz reddedildi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex'in finans uzmanı R.A.'nın serbest bırakılması için gerçekleştirilen itiraz reddedildi.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

Uzman isimden kripto para yorumu!

Son günlerde ülke gündeminin ilk sırasında yer alan kripto para piyasasına ilişkin değerlendirmede bulunan Yönetim ve Strateji Uzmanı Doç. Dr. Bülent Demir, yakın zamanda yatırım yapanların kazanç sağlayacağını düşünmediğini dile getirdi. 

Deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Görür, "Beklenen depremin büyük bir olasılıkla bu kol üzerinde olacağını ve minimumum 7.2 büyüklüğünde gerçekleşebileceğini ifade ediyorum" dedi.

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehveş Şentürk ve Serap Mutlu ortaklığında kuruldu.

Uzman Kompozit Kimin Haberi

Uzman Kompozit Kimin


Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Uğur Doğan tarafından kuruldu. 


Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü kompazit dış cephe ,silikon cephe,cam cephe,alüminyum uygulamalı muhteviyatlı dış cephe montaj ve uygulamaları yapmak 2-Her türlü alüminyum doğrama,pvc doğrama imalatı uygulaması,montajı ve alım satımı yapmak,yaptırmak. 3-Her türlü alüminyum dış cephe ,demir doğrama plastik doğrama,ürünlerinin imalatı,uygulaması,montaj tamir ve bakımını yapmak,yaptırmak almak ve satmak  4-Her türlü konut ,fabrika atölye,ve benzeri binalara ait çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak,ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak 5-Her türlü alüminyum dış cephe sistemleri,cephe giydirme malzemelerin imalatı, montajı,uygulması,ihracatı,ve ithalatı ile bayiliğini yapmak .bayilik vemek 6-Her türlü izolasyon malzemelerin imalatını ,alım...