03 / 05 / 2024

Üzüm Otel nerede

Üzüm Otel nerede

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.

Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi'nden ideal çözüm!

Çatılardan kaynaklanan yüzde 25 ısı kaybını yaşatmayan ve yangına karşı birinci sınıf dayanıklı olan Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi, uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün olması sayesinde sağlam çatı isteyenlere paket çözüm sunuyor.

Defne Belediyesi sit alanlarına çözüm arayışında!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defne İlçesi Harbiye mahallesindeki sit alanı uygulamalarına çözüm aramak üzere Adana’da düzenlenen Anıtlar kurulu toplantısına katılım gösterdi.

Yurt açığı sorununa çözüm olarak yap-kirala modeli önerildi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, yükseköğretimde ciddi boyutlardaki yurt açığı sorununa çözüm olarak “yap-kirala” modelini önerdi.

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen Beylikdüzü Kalekent Evleri 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Çarpık kentleşme sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Hüseyin Sözlü, çarpık kentleşmeden kaynaklanan sorunların çözümünün kentsel dönüşümden geçtiğini belirtti. Sözlü: "Kentsel dönüşümü, hem depreme dayanıklı yapıtlar, oluşturmak hem de şehircilik açısından kaçırılmış olan fırsatın telafisi olarak değerlendi

Modernnest Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak!

Tamamı 1+1’den oluşan Modernnest projesi, Manisa'nin gelişmekte olan bölgesi Güzelyurt Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Adım İstanbul nerede?

Toplamda 7 bloktan meydana gelen Adım İstanbul 26 milyon 307 bin 525 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 573 daire ve 34 dükkan bulunuyor. Peki Adım İstanbul nerede?

Körfez Tüp Geçit Projesi, İzmir trafiğinin tek çözüm yolu!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş: "Bu yol bir nostalji yolu değildir, kilitlenen İzmir trafiğine çözüm yoludur" dedi.

Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı tahliye edildi!

Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı polis eşliğinde tahliye edildi. Vakıf yetkilileri 116 yıllık tarihi binadaki restorasyonun aslına uygun yapılmadığını söylüyor. Bina, butik otel yapılacak.

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Üzüm Otel nerede Haberi

Üzüm Otel nerede

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçedeki konaklama sorununun giderilmesi amacıyla 2010 yılında hizmete açılan otelin 5 yıldan bu yana tam kapasite çalıştığını kaydetti. 



İlçenin gelir kaynağı 

Saruhanlı Belediyesi'nee işletilen İstasyon Mahallesi Menekşe Sokak'ta hizmet veren 17 odadan oluşan ve 50 kişilik kapasiteye sahip Üzüm Otel'in müşterilerine en iyi hizmeti sunduğunu ifade eden Yaralı, "İlçemizde 5 yıldır faaliyet gösteren otelimiz bu yörede önemli bir ihtiyacı karşıladı. 2014 yılında otelde 5 bin 780 kişi konakladı. Bu rakam da gösteriyorki hizmetimiz amacına ulaşmıştır. Otelimizde 1 suit, 6 duble, 2 apart ve 8 de normal olmak üzere toplam 17 oda bulunuyor. Odalarda televizyon, telefon, klima ve 24 saat sıcak su mevcut. Ayrıca Otel'de her sabah açık büfe kahvaltı da veriliyor" dedi. 


5 yıl önce hizmete giren...