26 / 08 / 2024

uzunçarşı imar

uzunçarşı imar

Sakarya Uzunçarşı projesi mecliste. 10 Kasım Pazartesi günü toplanacak Büyükşehir Meclisi'nde, Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etap çalışmalarının başlatılması için Başkan ve encümene yetki verilmesi istenecek.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 'imar durdurma' kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilmesi planlanan bir dizi uygulamanın bulunduğu projeyle ilgili Pirinç Han, İpek Han ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde, her türlü imar uygulamasının durdurulmasıyla ilgili karar alındı.

Kemer'deki imar planı değişikliği meclis gündeminde!

Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan bir imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaz Dağları'ndaki yapılaşmanın, mevzi imar planlarıyla yapıldığı ortaya çıktı!

Kaz Dağları'nda uzun yıllar boyunca devam eden yapılaşmanın, mevzi imar planlarıyla yapıldığı ortaya çıktı.

Fetullah Arık: Konya'da yatay mimariye uygun yapılar inşa edilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’da deprem riski olduğunu söyledi. Fetullah Arık, mühendislik projeleri doğrultusunda, yatay mimariye uygun imar planları ile yapılar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Musul'un tarihi çarşısı yeniden imar edilecek!

Terör örgütü DEAŞ ile savaşta büyük zarar gören Musul'un tarihi çarşısı eski haline uygun şekilde yeniden inşa edilecek.

uzunçarşı imar Haberi

uzunçarşı imar

Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 10 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'da başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda; Serpan, Erenler ve Hendek ilçe meclislerinde alınan revizyon uygulama imar planlarım da içeren 44 maddelik gündem görüşülecek. Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda ayrıca, Tarihi Uzunçarşı 1. 

Etap Rekreasyon Projesinin hayata geçirilebilmesi için meclis üyelerinden Büyükşehir Belediye Başkanı ve encümene yetki verilmesi istenecek. 


PROJE Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan proje hayata geçirilecek. Başkan Toçoğlu'nun yılbaşına kadar ihaleye çıkılacağını belirttiği çalışmalar kapsamında tescilli binalarda restorasyon çalışmaları, çarşı genelinde ise cephe düzenlemeleri yapılacak. Esnafın görüşlerine göre gerekli düzenlemelerin de yapılacağı proje, etaplar halinde hayata geçirilecek. 


BELPAŞ'A Mecliste ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile ilçe Belediyelerinin 2015 Mali...