16 / 05 / 2024

Uzunçarşı kentsel dönüşüm

Uzunçarşı kentsel dönüşüm

Başkan Toçoğlu, “Esnafımızla el ele verdik hayırlısıyla bu güzel çalışmayı başlattık” dedi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da başlatılan dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi 11 Mart'ta başlıyor!

Başkan Toçoğlu, “Tarihi adadaki dönüşüm çalışması süresince esnafımızın mağdur edilmeyeceğini vurgulamak istiyorum. Uzunçarşı için en güzelini hedefliyoruz. Dönüşüm çalışması Sakaryamıza hayırlı olsun” dedi.

Uzunçarşı kentsel tasarım projesi için esnafın görüşü alınacak!

Kısa süre önce Adapazarı Belediye Başkanı Dişli ile Tarihi Uzunçarşı için rehabilitasyon çalışması açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, 28 Ekim Salı günü Orhangazi Kültür Merkezi’nde esnafın proje ile ilgili görüşünü alacak.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Kentsel dönüşüm yasanın detayları ortaya çıktı: İstanbullu konutuna, düşük ve uzun vadeli taksitlerle erişebilecek!

Marmara Bölgesinde beklenen olası depremden dolayı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Ekimde Meclis'in açılmasıyla birlikte, İstanbul’a özel kentsel dönüşüm yasa teklifi masaya yatırılacak. İşte detaylar...

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bir adımın daha atıldığına dikkat çekti. 

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Uzunçarşı kentsel dönüşüm Haberi

Uzunçarşı kentsel dönüşüm

İnceleme gezisinde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, daire başkanları ve Uzunçarşı esnafı da yer aldı.

HAYIRLI OLSUN

Tarihi Uzunçarşı’da çalışmalara başladıklarını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bir süredir Tarihi Uzunçarşı’da yapacağımız dönüşüm çalışmaları için hazırlıklarımız devam ediyordu. Esnafımızla birçok kez bir araya geldik. İstişarelerde bulunduk. Dönüşümün etaplar halinde hayata geçirileceğini ve ilk olarak kuzeyden yani Ağa Camii bölgesinden çalışmaların başlatılacağını belirlemiştik. Hayırlısıyla Cuma günü itibari ile bu güzel çalışmayı başlattık. Şehir tarihi açısından çok önemli bir merkez olan tarihi adada Türkiye’ye örnek bir dönüşüm gerçekleştireceğiz. Esnaf kardeşlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu

ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK

Yüklenici firma yetkilileri ile de...