05 / 05 / 2024

Vadi Evleri projesi

Vadi Evleri projesi

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesi İstanbul Bahçekent'te yükseliyor. Projede yer alan konutlar 908 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Vadi Evleri'nde lansman fiyatlarında son 7 gün! 2015'te teslim!

Global Gayrimenkul’ün Aydın Söke’de hayata geçirdiği 'Vadi Evleri', kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor. Projede lansman fiyatları için son gün 31 Eylül!

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Asoy Vadi Evleri'yle Başakşehir'e 471 yeni konut geliyor! 

Asoy İnşaat, Asoy Vadi Evleri projesi için düğmeye bastı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek olan projede 471 adet konut ve 27 adet dükkan yer alacak...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Vadi Evleri 2. Etap projesinin yer teslimi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yüklenici Yıldızlar İnşaat'a gerçekleştirildi. 

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Mari Vadi Evleri geliyor! Yeni proje!

Mari Yapı tarafından Kağıthane Talatpaşa'da hayata getirilen Mari Vadi Evleri kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı. Proje dahilinde 480 bağımsız birim bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Bahçekent'teki arsasında yeni projeye başlıyor. Vadi Evleri projesinin 1. etabının yer teslimi yapıldı. 

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesi İstanbul Bahçekent'te yükseliyor. Projede yer alan konutlar 908 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Vadi Evleri projesi Haberi

Vadi Evleri projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasıyla hayata geçirilen Vadi Evleri projesi İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek.

Emlak Konut GYO dev projenin ihale tarihini geçtiğimiz günlerde açıkladı. İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak. İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, belli istekliler arasında ihale usulü (davet) ile gerçekleşecek.

Konumu ön planda

Emlak Konut GYO Vadi Evleri, Hoşdere Millet Bahçesi'ne, üniversitelere, AVM'lere, hastanelere yakın konumuyla dikkat çekiyor.

Dev proje inşa ediliyor

Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesinde  496 daire ve 51 villa bulunuyor. Projede yer alan villaların büyüklükleri 120 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor. Vadi...