02 / 05 / 2024

Vadişehir Başakşehir yatırım bedeli

Vadişehir Başakşehir yatırım bedeli

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Borsada 6 temel yatırım kuralı!

Son dönemdeki düşüşlerle yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir yükseliş başlarken, borsa yatırımı yapmak isteyenler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki borsa yatırımında nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte borsada 6 temel yatırım kuralı...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 euro kuru...

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 8 Ağustos 2022 euro kuru...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

O yatırım aracı dibe mi vuruyor? Düşüş hız kesmiyor...

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Platin yatırımı mantıklı mı? İşte 3 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platin nedir ve platine yatırım yapılır mı?

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Vadişehir Başakşehir yatırım bedeli Haberi

Vadişehir Başakşehir yatırım bedeli

Daire satışları devam eden proje Vadişehir projesi toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana geliyor.  Proje toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Başakşehir Vadişehir daire tipleri

Projedeki evler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklılık göstererek tasarlandı.


Vadişehir Başakşehir teslimleri

Daire teslimleri Nisan ayı 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Vadişehir hangi yapımcı firma tarafından yükseliyor?

Proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla meydana geliyor. 


Vadişehir Başakşehir yatırım bedeli

Proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle inşa ediliyor.


Vadişehir ödeme koşulları

Ödemeler kapsamında yüzde 30 peşin ödeme ödendiğinde, kalan yüzde 70'i için 48 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor.


Başakşehir Vadişehir evleri fiyatları

Fiyatların 496 bin liradan başlangıç gösterdiği projede daire tipine göre fiyatlar artıyor.



Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Proje İstanbul...