05 / 05 / 2024

VADİSTANBUL AVM markaları

VADİSTANBUL AVM markaları

Vadistanbul’un AVM’sinde sona yaklaşılırken, bir çok dünya markası da AVM’de yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Vadistanbul’un yatırımcıları ile AVM’de faaliyet gösterecek markaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

Mall of İstanbul AVM'nin değeri ikiye katlandı: 21.6 milyar TL!

Mall of İstanbul AVM'nin 29 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam değeri açıklandı. Dev AVM'nin değeri, 1 yılda resmen 2'ye katlandı. Peki dev AVM'nin pazar değeri ne kadar oldu? Hangi mağazalar var? Kiralanabilir alanı kaç metrekare? 

Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri resmen açıklandı! Rakam şok etti! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Mall of İstanbul AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO projelerinden Mall of İstanbul'un 2021 değerleme raporu yayınlandı. Dev AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri 2021'de ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması alevlendi!

Yıllık kira yükselişinde 12 aylık TÜFE ortalamasını almak zorunda kalan kurumlarda, yüzde 36 olarak açıklanan senelik enflasyon, itirazlara neden oldu. AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması yeniden alevlendi.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

AVM'ler ve markalar arasında kira krizi!

Koronavirüs salgını başından beri AVM'ler ve markalar arasında kira krizi sürüyor. Peki AVM'ler ve markalar arasındaki kira sorunlarında son durum ne?

AVM'ler ve markalar karşı karşıya!

Yılda 4 milyar TL’yi aşan ortak gider faturaları, markalar ile AVM’leri karşı karşıya getirdi. Giderlerin azalmasına rağmen yaptıkları ödemelerin azalmadığını ve şeffaf davranılmadığını belirten markalar, durumun suiistimal edildiğini söylüyor. 

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Torunlar GYO Mall of İstanbul AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

VADİSTANBUL AVM markaları Haberi

VADİSTANBUL AVM markaları

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul’un AVM’sinde sona yaklaşılırken, bir çok dünya markası da AVM’de yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Vadistanbul’un yatırımcıları ile AVM’de faaliyet gösterecek markaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

İnşaat sektörünün en büyük yatırımcılarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında son gelindi. Kaba inşaatın tamamlandığı projede AVM’de yer alacak markaların sahipleri ile üst düzey yöneticileri, şantiyeyi gezdi.

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar, bir çok dünya markasının faaliyet göstereceği ve merkez ofislerinin yer alacağı bir konuma ulaşacak.

Tamamlandığında yaklaşık 30.000 kişinin çalışacağı ve 42.000 kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi haline gelecek Vadistanbul; ofisleri, alışveriş caddesi, AVM’si, oteli ve tüm donatılarıyla yerli ve yabancı yatırımcıların Türkiye’deki...