02 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar son durum

Vadistanbul Bulvar son durum

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.

Vadistanbul Bulvar, MIPIM'de tanıtıldı!

Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Türk inşaat sektörünün geldiği noktanın sembolü olarak gösterilen Vadistanbul, 1.1 milyar dolarlık dev yatırım bedeliyle dikkat çekti.

Vadistanbul Bulvar, MIPIM Fuarı'nda yerini alacak!

MIPIM Fuarı, Fransa’nın Cannes kentinde 10 - 13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. İstanbul Ticaret Odası’nın destekleriyle oluşturulan Türkiye çadırında, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul da yerini alıyor.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Bulvar Loft’ta yüzde 15 kâr fırsatı!

Türkiye’de ilk defa uygulamaya koyduğu ‘kâr fırsatı modeli’ ile hayata geçirdiği konut projelerinde fiyatlarda meydana gelecek artışları ilk günden açıklayan Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft projesinde son döneme girildi.

Vadistanbul AVM’nin mimarları İstanbul’a müze tasarlamak istiyor!

Özgenler Kardeşler, yurtdışındaki deneyimlerini İstanbul’a taşıdı. En son Vadistanbul AVM’ye imza atan mimarların hayali bir İstanbul Kent Müzesi tasarlamak.

Bulvar Loft'un yüzde 21 kar fırsatı kampanyasında son hafta!

Akfen İnşaat ve Akfen GYO’nun Ankara İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde düzenlediği kampanyada son haftaya girildi.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul Park güncel fiyatları!

Vadistanbul'un son etabı olarak hayata geçirilen Vadistanbul Park'ta toplam 762 adet daire bulunuyor. Projede 36 vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor..

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Vadistanbul Park 2017 son güncel fiyatları!

Vadistanbul Park projesinde 762 konut, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. Projede fiyatlar 846 bin TL'den başlıyor...

Artaş Vadistanbul Park ödeme seçenekleri!

Vadistanbul Park projesi Vadistanbul projesinin son etabı olarak hayata geçirildi. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Ayazağa Vadistanbul Park ev fiyatları!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Park projesinde teslimler bir yıl sonra gerçekleşecek. Fiyatların 846 bin 370 TL'den başladığı projede son etap satışları devam ediyor...

Vadistanbul Bulvar son durum Haberi

Vadistanbul Bulvar son durum

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan “Teras” etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan “Bulvar” etabında da teslimler 2016’nın Haziran ayında başlayacak.

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabında inşaatın %75’i tamamlandı.

Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görülen Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olacak.

DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR” 

Vadistanbul’un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul’da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul’da hayata geçirirken, projenin içinden...