11 / 05 / 2024

Vadiyaka iletişiö

Vadiyaka iletişiö

Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilen proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Vadiyaka Başakşehir satış fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Çiftçiler dikkat! Bunları eken boş dönmüyor, toprağın her yerinden oluk oluk fışkırıyor

Orta Kızılırmak Vadisi'nde yüksek verimli 25 kuru fasulye çeşidi adayı belirlendi. Bu fasülyeler toprakla buluştuğunda müthiş verim veriyor ancak aralarından sadece 4'ü tescil edilecek. Bu fasulyelerin hangisi olduğunu öğrenmek için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Ziraat Fakültesi'yle iletişi

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Metro Ethernet ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i satıldı!

Vadiyaka Cadde Dükkanları ihalesi pazar günü ünlü müzayede firması Eskidji ile birlikte yapıldı. Mega projelerin kesişme noktası olan Başakşehir’in ticari değerini yükselten Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i yatırımcılarını buldu.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Vadiyaka iletişiö Haberi

Vadiyaka iletişiö

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 361 adet daire ve 56 ticari üniteden meydana geliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.


Olimpa Park ve Olimpa Park Avm Ve komşu konumda olan proje lokasyon bilgisine göre Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede sosyal alanları arasında  kafeterya, Türk Hamamı, sauna 2 adet kapalı yüzme havuzu ve özel pezyajı yer alıyor. Proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Vadiyaka Başakşehir satış fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daire teslimleri 2017...