05 / 05 / 2024

Vahdi Arısoy özgeçmiş

Vahdi Arısoy özgeçmiş

Nevşehir Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy kimdir? Vahdi Arısoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdi Arısoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Vahdi Arısoy..

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Dolar alacaklar dikkat! 14 Haziran Çarşamba dolar yükseldi mi? Dolar, euro ve sterlin de son durum ne?

Dolar 14 Haziran Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 14 Haziran Çarşamba dolar kuru…

Dolar durdurulamıyor! 7 Haziran Çarşamba dolar ne kadar? Euro yükseldi mi? İşte dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 7 Haziran Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 7 Haziran Çarşamba dolar kuru…

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

17 Mayıs son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

17 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son dakika deprem listesi nasıl öğrenilir? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

Vahdi Arısoy özgeçmiş Haberi

Vahdi Arısoy özgeçmiş

Vahdi Arısoy kimdir?

Vahdi Arısoy, 1956 yılında Gülşehir de doğdu. İlkokulu Abuşağı Kasabasında, ortaokulu Gülşehirde, Lise eğitimini Nevşehir Ticaret Lisesinde, 1973 yılında başladığı üniversite eğitimini 1977 yılında Adana İktisadi ve ticari ilimler akademisinde tamamladı.

1978 yılında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Kayseri il imar müdürlüğünde Muhasebeci ve fon saymanı olarak ilk kamu görevine başlayan Vahdi Arısoy, 1980 yılında Etibank bankacılık Anonim Ortaklığı emrine naklen atandı. 


Aralık 1980- Nisan 1981 tarihleri arasında kısa dönem olarak askerlik görevini ifa ettikten sonra aynı kurumdaki görevine geri dönerek bu kurumun Nevşehir ve Konya şubelerinde görev yaptıktan sonra, 1990-1998 yılları arasında Etibank Aksaray şube müdürlüğü yapmıştır. 


1998 Şubat ayında kamudaki bu görevinden istifa ederek ilk özel teşebbüs deneyimi olan Toprakbank Aksaray şubesinin kurucu müdürü olarak beş yıl müdürlük yapmıştır....