06 / 05 / 2024

vakıf çifliğinde projeler

vakıf çifliğinde projeler

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Vakıf Çiftliği'ni günübirlik tesis haline getirip Antalya'ya gelen herkesin ziyaret ettiği gezinti yeri olması, önemli bir marka değerine kavuşması bizleri sevindirecektir" dedi.

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti…11 banka daha var işin içinde. Flaş karar verildi

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti bankasının da içerisinde bulunduğu 11 banka tarafından piyasaları ilgilendiren çok önemli bir karar alındı.

Vakıf Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 400 milyon TL'ye kadar 119 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Vakıf Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL tutarındaki 119 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan belgeler yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 70 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 70 milyon TL tutarında ve azami 130 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1 milyar TL tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL tutarındaki 98 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin SPK'ya sunduğu belgeler yayınlandı.

Vakıf Varlık Kiralama 15 milyar TL kira sertifikası satacak!

Vakıf Varlık Kiralama, 15 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına oybirliği ile karar verdi.

Vakıf Varlık Kiralama 575 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 575 milyon TL tutarında ve azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı gerçekleşti.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 250 milyon TL tutarında ve azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı gerçekleşti.

Vakıf Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası satacak!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 450 milyon Türk Lirasına kadar artırılabilecek 300 milyon Türk Lirası tutarındaki 91 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracı gerçekleşti.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 400 milyon TL tutarında ve azami 380 gün vadeli kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 350 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi! 

Vakıf Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 350 milyon TL tutarında ve azami 380 gün vadeli kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Finansal Kiralama sermayesini 200 milyon TL'ye çıkaracak!

Vakıf Finansal Kiralama'nın kayıtlı sermaye tavanı içinde, tamamı 2019 yılı karından karşılanmak üzere 25 milyon TL tutarında bedelsiz artırılarak 175 milyon TL'den 200 milyon TL'ye yükseltilmesi için yapılan başvuruya onay verildi.

vakıf çifliğinde projeler Haberi

vakıf çifliğinde projeler

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Vakıf Çiftliği'ni günübirlik tesis haline getirip Antalya'ya gelen herkesin ziyaret ettiği gezinti yeri olması, önemli bir marka değerine kavuşması bizleri sevindirecektir" dedi.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada Ticaret Borsası ile geçtiğimiz 5 yıllık dönemde çok yakın diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını, bu işbirliğinin temelinde Antalya'nın ve Kepez'in kazanmasına yönelik bir takım sosyal çalışmaların bulunduğunu belirtti. Başkan Tütüncü, modern bit şehirde sivil toplum ve yönetim ilişkilerinin üst seviyede olmasının kamu yönetiminin kalitesini artırdığının altını çizerek, "Biz de meseleye bu pencereden baktığımız için sivil toplumla birlikte hareket etmeyi, beraber yol yürümeyi kendimize bir düstur edindik" dedi. Ticaret Borsası ile el ele vererek Antalya kazandırdıkları...