17 / 05 / 2024

vakıf gayrimankul yatırım ortaklığı

vakıf gayrimankul yatırım ortaklığı

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Alptekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Demren'in istifası kabul edildi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Vakıf GYO 40 milyon TL'lik bedelsiz hisse senedi dağıtımı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına ilişkin olarak 9 Nisan 2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunuldu.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı onaylandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini yüzde 100 oranında artırarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkardı.

Onur İncehasan, Vakıf GYO Genel Müdürü oldu!

Onur İncehasan, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

Vakıf GYO'dan bedelsiz sermaye artırımı açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bedelsiz sermaye artırımı SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Vakıf GYO'nun Metal Mamüleri ile arasında görülen dava reddedildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile görülen davanın bugünki duruşmasında davanın reddine karar verildi...

Simay Yardım, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak görev yapan Simay Yardım bugün görevinden istifa etti...

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

vakıf gayrimankul yatırım ortaklığı Haberi

vakıf gayrimankul yatırım ortaklığı

Vakıf GYO'nun ortağı Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'yu temsilen seçilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Alptekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Demren'in istifalarının kabulüne ve 1. derece imza yetkilerinin kaldırılmasına karar verildi....