06 / 05 / 2024

vakıfbank araç satışı

vakıfbank araç satışı

Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu otomobillerden biri de Fiat Fiorino Cargo modeli oldu. Tam 90 bin Türk Lirasından satışa çıkarıldı. Otomobil satın almak isteyenler, bu fırsatı sakın kaçırmayın. Ayrıntılar haberimizde.

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..

Vakıfbank 2024 emekli paketini duyurdu! Hesaplara işte tam bu kadar para yatırılacak! Kaçırmayın!

Maaşlarına zam gelen milyonlarca emekli bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Vakıfbank ne kadar emekli promosyonu veriyor. İşte Vakıfbank 2024 emekli paketi detayları...

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

vakıfbank araç satışı Haberi

vakıfbank araç satışı

Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Otomobil piyasasındaki fiyatlar, tedarik sorunları nedeniyle ciddi oranlara yükseldi. Hal böyle olunca da tüketici bütçesine uygun otomobil araştırmaya başladı.

0Vakıfbank elinde bulunun bütün otomobilleri, sektördeki rakamlara karşı daha uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu durumda da Vakıfbank otomobil ilanlarına ilgi, gün geçtikçe daha da çok artmaya başladı. Yüzlerce birbirinden farklı otomobil ilanı veren banka, ikinci el otomobilleri piyasa satış fiyatından daha uygun rakamlara satıyor.

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan otomobiller, fiyatlarının uygun olmasının yanı sıra bir sürü avantaj da sağlıyor. Bankaların satışa çıkardıkları otomobiller, açık arttırma yöntemi ile satılıyor.

Açık arttırma başlanmadan önce otomobile bir başlangıç fiyatı belirleniyor. Bunun sonucunda bankaların kendi web sitelerinden en yüksek teklifi veren, otomobili satın almaya hak kazanıyor.

Peki,...