04 / 05 / 2024

VakıfBank ihtiyaç kredisi faizleri

VakıfBank ihtiyaç kredisi faizleri

Konut ve ihtiyaç kredilerinin faizlerinde indirim yapan VakıfBank, maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizini 60 ay vadeye kadar yüzde 1.49'dan yüzde 1.45'e indirdi.

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankalar belli kurallar kapsamında müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu verilen kredilerin miktarları bankadan bankaya değişmektedir. Peki “VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu, VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi şartları nedir?” İşte detaylar!

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Vakıfbank'tan düşük faizli kredi fırsatı!

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için onay süresi dakikalar içinde olan bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kredi faiz oranı yüzde 1,57 ile özel bankalara kıyasla oldukça düşük.

Vakıfbank da devreye girdi...Vakıfbank'tan gece gece bomba açıklama geldi

Paraya ihtiyacı olanlara 125.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verilecek. Vakıfbank'tan konu hakkında vatandaşların dikkatini çeken önemli açıklamalar geldi.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi olarak 125 bin TL veriyor! Üstelik almak için sadece mesaj atmak yeterli!

Vakıfbank, müşterilerine SMS yoluyla 125.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. İhtiyaç kredisi, tüketici kredisi olarak da bilinir ve müşterilerin genel ihtiyaçlarını karşılamak için sunulur.

Vakıfbank’tan özel sektör çalışanı, kamu personeli ve emeklilere 36 aya kadar vadeli, esnek ödemeli kredi

Vakıfbank, düzenlediği kampanya ile tüm ihtiyaçlar için 36 aya kadar vadeli ve cazip faizlerle ihtiyaç kredisi veriyor. Peki bu kredi için başvuru şartları ve alınan kredinin geri ödemesi nasıl yapılacak?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

12 bankada peş peşe deprem! Denizbank, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, QNB Finansbank, TEB, Halkbank, Vakıfbank...

Tüketici kredisi faiz oranları tek tek açıklandı! Nakit ihtiyacı  yaşayan kişiler ise ihtiyaç kredisi faiz oranlarını merakla takip ediyor. Denizbank, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, QNB Finansbank, TEB, Halkbank, Vakıfbank...

11 bankada peş peşe deprem! İş Bankası, ING, Denizbank, Yapı Kredi, TEB, QNB Finansbank, Halkbank, Vakıfbank...

Tüketici kredisi faiz oranları resmen belli oldu! İş Bankası, ING, Denizbank, Yapı Kredi, Cepteteb, TEB, QNB Finansbank, Halkbank, Vakıfbank, Garanti ve Akbank'ta ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu! İşte ihtiyaç kredi faiz oranları...

Vakıfbank'tan güzel haber! İhtiyaç kredi faizinde dev kampanya! Fırsatı kaçırmayın...

Vakıfbank ihtiyaç Kredi kampanyasının detaylarını paylaştı. Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm Vakıfbank Şubelerinde müşterilere sunuldu. 

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları güncellendi. Bankalar üst üste faiz oranlarını duyurdu. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

VakıfBank ihtiyaç kredisi faizleri Haberi

VakıfBank ihtiyaç kredisi faizleri

Konut ve ihtiyaç kredilerinin faizlerini düşüren VakıfBank, ihtiyaç kredilerinde bir kez daha indirim yaptı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizini 60 ay vadeye kadar yüzde 1.49'dan yüzde 1.45'e indiren VakıfBank, diğer müşteriler için ise 60 ay vadeli kredi faiz oranını yüzde 1.59'dan yüzde 1.55'e düşürdü.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Kısa bir süre önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da önemli bir indirime gitmiştik. Bu olumlu havanın milli ekonomimize de hızlı ve etkin katkılarda bulunacağına inanıyorum. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz'' ifadelerini...