18 / 05 / 2024

vakıflardan restorasyon işi istanbul

vakıflardan restorasyon işi istanbul

İstanbul Vakıflar Fatih ilçesinde bulunan Kagir mağazaları müştemil sanasaryan hanı demekle maruf kagir han 20 yıl süreyle restorasyon karşılığı kiraya vermek üzere ihale edilecek.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

10 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Akbank, Vakıf, Halk, İş Bankası ve 5 diğer banka duyurdu! Acilen bakın!

10 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve 5 banka daha resmen açıkladı... Acilen buraya bakın... İşte son dakika ayrıntıları...

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Vakıfbank, Garanti, İş Bankası derken Kuveyt Türk resmen açıkladı! 31 Ekim'e kadar uzatıldı! Başvurana 5 bin TL!

Kuveyt Türk vade farksız 5 bin TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasını başlattı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların heyecanla beklediği kampanyanın son günü 31 Ekim olarak açıklandı. İşte detaylar...

Yeşilçam emektarı tarihi köşkün restorasyon işlemleri başladı!

Yeşilköy'de konumlanan tarihi Arnavut Hayreddin Bey Köşkü, yakın dönemde onaylanan restorasyon projesiyle gündeme geldi. restorasyon çalışmalarını üstlenen Sinem Necipoğlu Mimarlık Kurucusu Sinem Necipoğlu, konu ile ilgili konuştu.

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardaki faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Nakit ihtiyacı olanların merakla beklediği müjde sonunda geldi. Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. İşte detaylar...

Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon işinde fazla maliyet iddiası!

Sayıştay raporunda Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon işinde iş kalemlerine yüklenici firmanın piyasa rayiçlerine kıyasla daha yüksek fiyat verdiği ileri sürüldü. 

Şahintepe'deki Azatlı Baruthanesi'nde restorasyon başlıyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kanal İstanbul’un güzergahında olan Şahintepe’de bulunan Osmanlı yapısı Azatlı Baruthanesi’nin yıkılmaya yüz tutmuş halini gösteren bir video paylaştı. Polat, "Osmanlı yapısının içler acısı hali… Restorasyon için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

vakıflardan restorasyon işi istanbul Haberi

vakıflardan restorasyon işi istanbul



İstanbul Vakıflar Fatih ilçesinde bulunan Kagir mağazaları müştemil sanasaryan hanı demekle maruf kagir han 20 yıl süreyle restorasyon karşılığı kiraya vermek üzere ihale edilecek. Restorasyon bedeli 11 milyon TL olarak belirlendi. İhale açık teklif usulüyle 18 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek.


İlan detayı için