03 / 05 / 2024

vali Abdurrahman Akdemir

vali Abdurrahman Akdemir

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir kimdir? Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Akdemir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Akdemir...

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

İstanbul büyük depreme hazırlanıyor! İlçe ilçe vali görevlendirildi!

Olası İstanbul depremi kapsamında ilgili yöneticilerin afetzede olabileceği düşünülerek, İstanbul'un 39 ilçesine tek tek vali ataması yapıldı.

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erkan Akdemir tarafından kuruldu.

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir Vali Konağı'nın son hali yürek burkuyor!

İzmir'in en değerli binalarından biri olan İzmir Vali Konağı görenlerin yüreğini burkuyor. Bina metruk yapıya dönüştü. 

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’la ilgili eleştiriler yaptı.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Tokat Vali Konağı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Tokat'ta 1933 ile 1945 yılları arasında 6 valiye ev sahipliğinde bulunan tarihi Vali Konağı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yıllardır atıl durumda bekleyen konak restore edilmeyi bekliyor.

vali Abdurrahman Akdemir Haberi

vali Abdurrahman Akdemir

Abdurrahman Akdemir kimdir?

Abdurrahman Akdemir, 1971 yılında Çorum’un Oğuzlar ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Oğuzlar, ortaöğrenimini ise Ankara Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Lisesi’nde tamamladı.


1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Memuriyet hayatına Maliye Bakanlığı’nda uzman yardımcısı başlayan Akdemir, bir süre burada görev yaptıktan sonra 1996 yılında İçişleri Bakanlığı’na kaymakam adayı olarak atandı. Yabancı dil eğitimi için sekiz ay süreyle İngiltere’ye gönderildi. Kamu yönetimi alanında yüksek lisans yapan Akdemir, Milli Güvenlik Akademisi 46. Dönem mezunudur.


Denizli Honaz ilçesinde kaymakam vekilliğinden sonra, sırasıyla İzmir Beydağ, Artvin Ardanuç, Gümüşhane Torul Kaymakamlığı, Karaman Vali Yardımcılığı ve Kırıkkale Bahşili Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Japonya Hükümetinin davetlisi olarak iki ay süreyle Japonya’da inceleme ve araştırmalarda bulundu.


2007 yılında yapılan sınavları birincilikle kazanarak önce Mülkiye Müfettişi daha sonra Mülkiye Başmüfettişi oldu....