01 / 05 / 2024

Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi

Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura yeni zam açıklayacak” diyen, ünlü gazeteci hem tarih hem oran verdi!

Memura yapılan yüzde 30’lu zammın ardından yeni bir iddia gündeme geldi. Ünlü gazeteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memurlara ek bir zam daha yapacağını iddia etti hatta tarih bile verdi!

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asrın projesi olarak lanse edilen Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak, "Bütün bilimsel verileri, bütün dayanakları kendilerine anlatayım. Eminim ikna ederim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ısrarına CHP'den videolu yanıt!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 maddede İstanbul için sakıncalarını açıkladığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ısrarla 'yapacağız' dediği Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir video hazırladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt: Ben oturmak için seçilmedim!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul ile ilgili kendisine yönelik “Sen otur işine bak” sözlerine cevap verdi.

Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi Haberi

Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi


Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip. Son derece şık bir şekilde döşenen konukevinde çift kişilik 20 oda, tek kişilik 14 oda ve 5 adet suit oda olmak üzere 39 oda ile hizmet veriyor. Kamu çalışanları ve sivil vatandaşlara hizmet veren konukevinin ücretleri ise oldukça makul seviyede. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Konukevimiz yüksek standartlarda hizmet veriyor. Merkezi konumu ve ulaşım kolaylığıyla birlikte Başkent’te gelen sivil ve kamu görevlisi herkes konuk evimizden faydalanabilir” dedi.

Teknolojinin tüm imkanları kullanılıyor

Mamak Caddesi üzerinde bulunan konukevinin bütün odalarında standart hizmet sunuluyor. Tüm odalarda wifi, klima ve led ekranın bulunduğu konukevinde teknolojinin tüm imkânları kullanılıyor. Cafe ve...