29 / 04 / 2024

vali maaşı ne kadar

vali maaşı ne kadar

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, valiler, İçişleri Bakanlığının inhası, Bakanlar Kurulunun kararı ve Cumhurbaşkanının tasdiki ile tayin ediliyor. Peki, valiler ne kadar maaş alıyor 2014?

Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi 2024? Hesaplara yatacak rakam resmen açıklandı: Şimdi bakın!

'2024 zammıyla evde bakım maaşı ne kadar oldu?, Zamlı evde bakım paraları yattı mı?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte yeni zamlı maaş rakamları ve tüm merak edilenler...

2024 Ocak-Temmuz dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? İşte zamlı dul ve yetim maaşı tablosu!

Milyonlarca emekli için en düşük maaş 10 bin TL olarak açıklanırken, dul ve yetim maaş tablosu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 2024 dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? İşte zamlı dul ve yetim maaşı tablosu...

Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak?

Emekli ve memur emeklilerinin heyecanla beklediği aralık ayı enflasyon zamlarının açıklanması ile beraber zam oranları da belli olduğu kaydedildi. Buna göre, uygulanacak maaş farkları ne zaman yatacak ve zamlı emekli maaşı ayın kaçında yatacak?  İşte haberin detayları...

Ocak 2024 emekli maaşı ne zaman yatırılacak? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklanmasından sonra pek çok kişi de emekli maaşlarının hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. İşte konu ile ilgili açıklanan o tarihler...

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Memur ve emekli 2024 Ocak maaşı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı hesaplama! Şimdi maaşınıza bakın! 

Memur ve emekli 2024 Ocak maaş zammının ne kadar olacağı sık sık araştırılıyor. Memur zammı için rakamlar tek tek verildi. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı bu ay ne kadar yatacak? Hemen zamlı maaşlarınıza bakın! 

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamlı tutarları merakla araştırılıyor. Peki yeni Temmuz zamlı 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı ne kadar oldu? 

Dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2023 zamlı dul ve yetim maaşı tablosu! Hemen rakamlara bakın! 

Yeni zamlı dul ve yetim maaşı rakamları merakla araştırılıyor. Peki dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2023 zamlı dul ve yetim maaşı tablosu açıklandı. 

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşı zamlı rakamlar kaç TL? Kime ne kadar yatacak? Şimdi rakamlara bakın!

Memur maaş zammı, 65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşını da yükseltecek. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşı ne kadar olacak? Kime ne kadar yatacak?

Evde bakım maaşı yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Son dakika!

Temmuz'un ortalarına gelindiğinde, evde bakım maaşının hangi illere ödendiği merak ediliyor. Peki, evde bakım maaşı yattı mı? 2023 Temmuz evde bakım maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

vali maaşı ne kadar Haberi

vali maaşı ne kadar

Valiler ne kadar maaş alıyor 2014?

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, valiler, İçişleri Bakanlığının inhası, Bakanlar Kurulunun kararı ve Cumhurbaşkanının tasdiki ile tayin olunurlar. 


Vali tayininde 3656 sayılı kanun hükümleri cari değildir. Mülkî idare amirliği hizmetleri sınıfından vali olarak atanacaklarda; birinci sınıfa yükselmiş ve birinci sınıfa yükseldikten sonra birinci sınıfa yükselme niteliğini kaybetmemiş olma şartı aranır.


Valiler, lüzumunda tayinlerindeki usule göre kadro aylığı ile merkez emrine alınarak İçişleri Bakanının tensip edeceği işlerde görevlendirilebilirler.


Vali muavinleriyle hukuk işleri müdürleri, il idare şube başkanları ve bulunan yerlerde il ve bölge muhakemat müdürleri ve Hazine avukatları valilerin mütalaası alınarak Bakanlık veya tüzelkişiliği haiz genel müdürlüklerin teşkilat kanunlarındaki hükümlere göre tayin edilirler. Peki, Valiler ne kadar maaş alıyor? Vali maaşları ne kadar?


Vali maaşları 2014..

Bakanlık Müsteşarı,Vali, Büyükelçi,...