17 / 05 / 2024

vali Mükerrem Ünlüer

vali Mükerrem Ünlüer

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer kimdir? Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mükerrem Ünlüer, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mükerrem Ünlüer..

Kahramanmaraş'ta rezerv alanda kalan sağlam binalar da yıkılacak!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehir merkezinin yeniden tasarlandığına, rezerv alan içinde kalan binaların sağlam bile olsa yıkılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Dolarlarımızı satalım mı? sorusuna ünlü ekonomistten net yanıt geldi! Dolar yıl sonunda tam tamına bu kadar olacak

Yerel seçimlerin ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti.  Seçim sonrası özellikle döviz tarafından yükseliş bekleyen yatırımcılar ters köşe oldu. Peki dolar yükselecek mi? Dolarlarımızı satalım mı?

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Avrupa Birliği oturma ve çalışma izni alımına kolaylık getiriyor

Avrupa’da çalışmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, artan işgücü açığına çözüm arayışları çerçevesinde, oturma ve çalışma izni düzenlemesi konusunda anlaşmaya vardı.

Aile Bakanlığı'ndan yardım eli! Diğer programlar gibi 1.000 TL değil 3.090 TL hesaplara geçecek!

Son dakika haberi! Aile Bakanlığı'ndan destek müjdesi geldi. Hesaplarınıza 1.648 TL ve 3.090 TL yatırılıyor! Bu fırsatı kaçırmamak için hemen detaylara göz atın...

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Migros’ta kişisel bakım çılgınlığı! Şampuanlarda %50 deodorantlarda %30 indirim! 7 Mart 2023 fiyat listesi…

Migros’ta kişisel bakım çılgınlığı başladı. Vücut şampuanlarında yüzde 50 deodorantlarda yüzde 30 net indirim var. İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi…

AK Parti az önce duyurdu! EYT’de yasayı bekleyenlere ‘toplu maaş’ müjdesi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi halen yasalaşmadı. Peki bu düzenlemenin TBMM’de de yasalaşmasının gecikmesi durumunda EYT mensupları maaşlarını toplu olarak mı alacak? Diğer yandan emekli olan EYT’liler çalıştıklar işten ayrılırsa bu durum bir sıkıntı yaratacak mı?İşte bu sorunun cevab

BİM'den Birlikten Berekete kampanyası! Çamaşır suyu 34 TL, tuvalet kağıdı 36 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM'in 29 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda çamaşır suyu 34 TL, tuvalet kağıdı 36 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM'de diğer ürünler ne kadar, kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

vali Mükerrem Ünlüer Haberi

vali Mükerrem Ünlüer

Mükerrem Ünlüer kimdir?

1964 yılında Erzurum’da doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.


1989-1992 yılları arasında Erzurum kaymakam adaylığı,  daha sonra sırasıyla Isparta Gelendost, Artvin Yusufeli, Elazığ Palu, Sakarya Ferizli Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevlerini yürüttü.


Bir yıl süre ile İngiltere’de eğitim, 26 gün süreli olarak ta Japonya’da Afet yönetim Kursu ve İçişleri bakanlığının düzenlemiş olduğu çok sayıda Mülki İdare seminerlerine katılmış ve Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır.


Görev yaptığı süre içerisinde 9 adet takdirname 1 adet Teşekkür Belgesi almış ve 1 kez de maaş ödülü ile ödüllendirilmiştir.


İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevindeyken 02.08.2013 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Bayburt Valiliği görevine...