04 / 05 / 2024

Valory Çeşme dalyanköy ödemeleri

Valory Çeşme dalyanköy ödemeleri

Valory Çeşme daire fiyatları minimum 950 bin TL'den başlıyor. Yiğitoğlu Grup imzası taşıyan projede inşaat çalışmalarına Eylül ayında başlanacak...

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Çeşme'de yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla satılık 2 arsa! İhalesi 15 Eylül'de...

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan Mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

S-P ABD'nin 2021 yılı büyüme tahminini yüzde 6,5'e yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), ABD'nin 2021 yılı büyüme tahminini yüzde 6,5'e çıkardı.

Çeşme'de gayrimenkul fiyatları suni yükseltiliyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Çeşme’den gayrimenkul almak isteyen tüketicileri uyardı. Yılmaz, geçtiğimiz yıl satılmamış gayrimenkullerin fiyatının artırılarak yeniden satıldığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Valory Çeşme dalyanköy ödemeleri Haberi

Valory Çeşme dalyanköy ödemeleri

Dalyanköy Valory Çeşme projesinde 1+1'den 6+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor. 2018 yılı Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği proje daireler eşsiz deniz manzarasına hakim konuma sahip.


Çeşme Dalyanköy’de inşa edilmekte olan Valory Çeşme projesi Yiğitoğlu Grup imzasıyla yükselecek. Eylül ayında inşaat çalışmalarına başlanacak olan Valory Çeşme projesi Kocakarı Plajı’na yürüme mesafesinde yer alıyor.  


Dalyanköy Valory Çeşme projesinde dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. Projede toplam 13 adet daire bulunuyor. 


Valory Çeşme daire fiyatları!

Valory Çeşme daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor ve 2 milyon 100 bin TL'ye kadar yükseliyor.  Projede açık yüzme havuzları gibi olanaklar da olacak. 


Valory Çeşme ödemeleri 


-Yüzde 50 peşin ödemelerde kalan kısım 24 ay boyunca sıfır faizle ödeme

-Yüzde 25 peşin ödemlerde ise ilk yıl sıfır faizle kalan kısım...