29 / 09 / 2024

van da işmerkezi çalışması

van da işmerkezi çalışması

İş merkezi alanında yapılan kazı çalışmasında yağış ve zeminin yumuşamasıyla bitişikteki 2 bina ile alışveriş merkezinin temeli hasar gördü. Çökme tehlikesine karşı iş yerleri tahliye edildi...

Rezerv alan sorunu: Düzce'de, Van'da böyle olmadı, devlet  insanların parsellerini alıp kar etmeyi hiç düşünmemişti!

Hatay'da 'rezerv alan' sebebiyle direnişin devam ettiği Akevler Mahallesi'ndeki yurttaşlarının avukatı Ecevit Alkan, "Düzce'de, Van'da böyle olmadı, devlet  insanların parsellerini alıp kar etmeyi hiç düşünmemişti" dedi. İşte ayrıntılar ve son durum...

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Türkiye - İran sınırında 5.3 büyüklüğünde deprem oldu! Deprem Van'da da hissedildi! 

İran'ın Hoy kentinde saat 14:47'de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı. Deprem Van'da da hissedildi! İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım işi ihalesi!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da iş merkezi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'deki ilanın detayları...

Citroen Berlingo Van'da 0 faiz kampanyası başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Citroen'in en çok tercih edilen ticari araçlarından biri olan Citroen Berlingo Van'da yüzde 0 sıfır faiz kampanyası başladı! Peki, kampanya ayrıntıları neler, Citroen Berlingo Van fiyatları ne kadar? İşte Citroen Berlingo Van 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Van'da depremin ardından 17 bin 489 konut inşa edildi!

Van'da 604 kişinin hayatını kaybettiği deprem üzerinden 10 sene geçti. O günden bu güne evini kaybeden vatandaşlar 17 bin 489 deprem konutu inşa edildi.

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

van da işmerkezi çalışması Haberi

van da işmerkezi çalışması


Van'da iş merkezi alanında yapılan kazı çalışması sırasında yağış ve zeminin yumuşamasıyla bitişikteki 2 bina ile alışveriş merkezinin temeli hasar gördü.


Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan iş merkezi 2011 yılındaki depremlerden sonra ağır hasar aldığı için yıkıldı, yıkımın ardından iş merkezinin sahiplerince molozların kaldırıldığı alana yeni inşaat yapılmaya başlandı.


Trafik yoğunluğu nedeniyle gece saatlerinde kazı yapılan inşaatın temeli, önceki gün sağanak nedeniyle suyla doldu. Motorlarla tahliye edilmeye çalışılan yağmur suyu, inşaatın bitişiğindeki 2 bina ile alışveriş merkezinin temelinde çökmeye neden oldu.


Çökme nedeniyle binalardaki iş yerleri tahliye edildi, olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı.


Belediye ekiplerince yapılan incelemenin ardından 2 bina ve altındaki iş yerleri mühürlenerek boşaltıldı.


İnşaatın temelinde mahsur kalan kepçe, saplandığı çamur ve çöken temel parçalarının arasından çıkarıldı, binalara yaklaşmak isteyen...