22 / 05 / 2024

van göçük

van göçük

Alınan bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Edremit ilçesinde yaptırılan 5 bin kişilik Nur Tatar Spor Salonu inşaatında, beton döküldüğü esnada göçük meydana geldi....

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Van Gürpınar'da değişim ve dönüşüm başladı!

Van Gürpınar Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 30 milyon TL'lik yatırımla bölgenin çehresini değiştirdi. İlçede başlatılan dönüşüm çalışmalarıyla metruk binalar yıkıldı ve yeni binalar inşa edildi.

Karayolları binası Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak mı inşa edilecek?

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasının Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak inşa edilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Van Gölü'ne sahil kordonu projesi geliyor!

Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'ne sahip Van Gölü'nün etrafı canlandırılacak. Hayata geçirilecek olan Sahil kordonu projesiyle Van Gölü koyları turizme kazandırılacak.

Van Gölü’nde kot sorunu çözüldü!

Bitlis ve Van İllerini kapsayan Van Gölü havzasındaki yerleşim alanlarında 20 yıllık afet kotu sorununa 1655 metre kotundan 1653 metre kotuna çekilerek çözüm üretildi.

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın temeli atıldı!

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak

Van Gölü kıyısına 3 milyon TL'lik tesis inşa edildi!

Mimar Tuba Dede ve iç mimar kardeşi Didem, Van Gölü kıyısına "rekreasyon ve doğa sporları alanı" yapmak üzere hazırladıkları projeyi bir süre önce TKDK'ya sundu.

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Van Gölü'nde balçık temizliği yapılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kentin önemli değerlerinden olan Van Gölü'nün kirlenen kıyılarında başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yetkililer, günlük 30 kamyon balçığın tahliye edildiği bilgisini paylaştı.

Van Gölü sahilleri mavi bayrak alacak!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Gölü sahillerinin "mavi bayrak" alması için Türkiye Çevre Eğitim Vakfına (TÜRÇEV) müracaat etti.

van göçük Haberi

van göçük


Van'da yapımı devam eden spor salonu inşaatında meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Edremit ilçesinde yaptırılan 5 bin kişilik Nur Tatar Spor Salonu inşaatında, beton döküldüğü esnada göçük meydana geldi.


Üç işçinin göçük altında kaldığı olayın ardından Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) kısa sürede olay yerine ulaştı.


Ekiplerin, çevredekilerin de yardımıyla yaptığı çalışmalarda, göçük altında kalan işçiler Adil Kırba, Erkan Uca ve Cemal Gürgiç'e kısa sürede ulaşıldı.


Yaralılar, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kurtarma ekipleri, inşaatta başka kişilerin de olabileceği ihtimaline karşın dedektör köpeklerle bir süre arama...