11 / 05 / 2024

Van Gölünden ulaşım

Van Gölünden ulaşım

Tatvan ilçesinde yapımı devam eden 50 vagon taşıma kapasitesine sahip 2 feribotla Van Gölü üzerinden ticaretin geliştirilmesi hedefleniyor. Hacim ve ağırlık kapasiteleri yüksek olan yeni feribotlar, ekonomi ve turizme katkı sunacak.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Van Gölünden ulaşım Haberi

Van Gölünden ulaşım

Tatvan Feribot İşletme Müdürlüğü'ndeki mevcut 4 feribota göre, hacim ve ağırlık kapasiteleri yüksek olan yeni feribotlar, ekonomi ve turizme katkı sunacak.


Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut 2 feribotun modernize edilmesi, yeni feribotların da kullanıma başlamasıyla yurt içi ve uluslararası ticaretin önemli ölçüde canlanacağını söyledi.


Tatvan Feribot İşletme Müdürlüğü'nün ilçe için çok önemli bir kurum olduğunu ve bu nedenle işletmeye büyük önem verdiklerini ifade eden Erkan, şöyle devam etti:


"Burada 2 yeni feribotumuz yapılıyor. Kullandığımız mevcut 4 feribot, çağımızda miadını doldurmuş veya doldurmak üzere olan deniz araçlarıdır. Bunların bir an önce işletmeden kaldırılarak, yerlerine yeni yapılan 2 feribotun ikame edilmesini arzuluyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Son dönemde ekip sayısının artırılmasıyla çalışmalar yoğunluk kazandı. Önümüzdeki yıl mart ayında birinci feribot tamamlanarak...