30 / 04 / 2024

van kar ulaşım

van kar ulaşım

Van ve Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 80 köyle ulaşım sağlanamıyor...

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Van'da ulaşıma 18 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 sezonu içerisinde ulaşım için dev bütçe ayırarak, yaşanan sorunun ortadan kaldırılması için 18 milyon 781 bin TL bütçe harcadı.

Gaziemir 232 Flora ulaşım!

4 blok şeklinde yükselecek olan projede 2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor. Gaziemir 232 Flora ulaşım bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans 'ın karşısında inşa edilecek.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Hollanda'nın tren ulaşımına rüzgar desteği!

Hollanda, 2018 yılına kadar tren ulaşımında kullanacağı enerjisinin tümünü rüzgar santralleriden karşılayacak. Hollanda ulaşımdaki raylı sistemlerinde gereken enerjinin yüzde 100'ünü rüzgar enerjisinden karşılanacağını duyurdu.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

van kar ulaşım Haberi

van kar ulaşım


     Van İl Özel İdaresi karla mücadele biriminden alınan bilgiye göre, kentte kar yağışı nedeniyle 58 köy yolu ulaşıma kapandı. 

     Karla mücadele ekiplerinin, kapanan yolların açılması için çalışma başlattığı belirtildi. 

     

     -Hakkari- 

     

     Şemdinli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı 22 köy ile 120 mezra yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. 

     Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 1 metreye ulaştığı, ilçe merkezinde ise 30 santimetreyi bulduğu ifade edildi. 

     Ayrıca, Şemdinli-Yüksekova karayolu üzerindeki Şapatan ve Haruna geçidinde ulaşımın güçlükle sağlandığı, kapanan yolları açmak için de ekiplerin seferber edildiği kaydedildi. 

   ...