06 / 05 / 2024

Van Karabet Kar Tüneli

Van Karabet Kar Tüneli

Van'da 2014 yılında yapımına başlanan ve Türkiye'nin ilk prefabrik tüneli olma özelliği taşıyan Karabet Kar Tüneli hizmete girdi

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Ford Transit Van'a aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi

İkonlaşmış tasarım ve yenilenmiş bir görünüm ile sürücülerin karşısına çıkan Ford Transit'e Aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi. Peki Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Ford Transit Van ne kadar? Ford Transit Van kaç lira? 28 Kasım 2022 Ford Transit Van fiyat listesi

Ford Transit ikonlaşmış tasarım ve yenilenmiş bir görünüm ile sürücülerin karşısına çıktı. Özellikle taşıma kapasitesindeki geliştirmeler ile sürücülerin beğenisini kazanan Transit Van kasım ayı fiyat listesi merak ediliyor. İşte 28 Kasım 2022 Ford Transit Van fiyat listesi...

Van'da 100.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Van'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Van 2. İcra Dairesi, Tuşba İlçesi İstasyon Mahallesi Hamurkesen Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 487 bin 667 TL olarak belirlendi. 

TOKİ, Van Erciş'teki 81 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 81 adet iş yerini satışa çıkarıyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini satışa sunuyor.

Van'da hastanenin giriş bölümünün kar nedeniyle çöktü!

Van'da, SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nün bulunduğu binanın girişi çöktü. Çökme sonucunda 9 kişi yaralandı.

TOKİ 19 ilde 186 iş yeri ile 56 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 19 şehirde 186 iş yeri ile 15 ildeki 56 konutu açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve Van Erciş Hükümet Konağı'nda yapılacak.

TOKİ'den Van'da 120 ay taksitle gayrimenkul satışı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (​​​​​​​TOKİ) tarafından Van’ın Erciş ilçesinde yüzlerce iş yerinin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacağı duyuruldu.

Van Kalesi'ndeki Urartu yapıları kerpiçle ayağa kaldırılıyor!

Van Kalesi'ndeki höyükte yürütülen kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan yaklaşık 3 bin yıllık Urartu yapıları, orijinaline uygun olacak şekilde kerpiçlerle yeniden inşa ediliyor.

Van'daki Urartu yapıları kerpiçlerle yeniden inşa ediliyor!

Van Kalesi'nin kuzeyinde yer alan höyükte yapılan kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan Urartu yapıları, kerpiçlerle yeniden ayağa kaldırılıyor

Van Karabet Kar Tüneli Haberi

Van Karabet Kar Tüneli

Van'da 2014 yılında yapımına başlanan ve Türkiye'nin ilk prefabrik tüneli olma özelliği taşıyan Karabet Kar Tüneli hizmete girdi.


Kışın olumsuz hava koşullarının etkili olması ve aylarca yolunun kapalı kalmasından dolayı "Dokuzuncu gezegen" olarak adlandırılan Bahçesaray, Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen kar tüneli sayesinde artık altın çağını yaşayacak.


Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, 2014 yılında yapımına başlanan ve çalışmaları tamamlanan Karabet Kar Tünelini faal hale getirdiklerini söyledi.


Gülhaş, "Biliyorsunuz Van-Bahçesaray karayolunun 15. kilometresinde bulunan, kış aylarında yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle geçit vermeyen 3010 rakımlı Karabet Geçidi adeta sürücülerin korkulu rüyası olmuştu. Bizim yaptığımız Karabet Kar Tüneli ile sürücülerimizin bu kâbusu inşallah sona eriyor" dedi.


Yılın ilk karı yağmasına rağmen yolların açık olmasının sevincini yaşayan ilçe halkı...