04 / 05 / 2024

van toki borç sorgulama

van toki borç sorgulama

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmaları kapsamında Van’a gelen ve TOKİ borçları ile ilgili yapılandırma sözü ve Van’a bir bakan müjdesi veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a teşekkür etti.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

TOKİ borçlarına enflasyonun altında güncelleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarının fiyat güncellemesi hakkında "Şu an diyelim ki enflasyon yüzde 18 veya 20, orada da yarı yarıya indirime gidiyoruz.'' şeklinde konuştu. 

Murat Kurum'dan TOKİ borç güncellemesi müjdesi!

Bakan Murat Kurum, "Daha önce bizden konut almış vatandaşlarımızla alakalı Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız çalışıyor. Borçların güncellenmesi noktasında, enflasyonun daha altında güncellemeyi meydana getirecek bir düzenleme yapılıyor." dedi...

TOKİ borç kapatma indirimi 2017!

TOKİ borç kapatma indirimi için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar yapılıyor. TOKİ borçlarını erken kapatmak isteyenler için yüzde 20 indirim sağlıyor...

Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde yer alan 425 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura tarihi...

Van TOKİ Konutları'na 10 bini aşkın başvuru!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Van’da başvuruların 10 bini geçtiği öğrenilirken, çevre illerden gelenlerin başvurularının ise durdurulduğu bildirildi.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi!

TOKi Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Van Kevenli taksitleri ne kadar?

TOKİ Van Kevenli daire fiyatları 95 bin 658 TL ile 112 bin 974 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki TOKİ Van Kevenli taksitleri ne kadar?

TOKİ Van Kevenli kura çekimi!

TOKİ Van Kevenli Evleri'nde toplam 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kevenli kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Van Kevenli fiyatları!

TOKİ Van Kevenli fiyatları 95 bin 658 TL'den başlıyor ve 112 bin 974 TL'ye kadar çıkıyor. TOKİ Van Kevenli Evleri 'nde toplam 48 adet konut satılıyor.

Van Kevenli TOKİ son başvuru tarihi!

3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Van Kevenli TOKİ Evleri'nde toplam 48 konut satışa sunuluyor. Van Kevenli TOKİ son başvuru tarihi 24 Temmuz olarak belirlendi.

Van Kevenli TOKİ başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Kevenli'de toplam 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Van Kevenli TOKİ başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

van toki borç sorgulama Haberi

van toki borç sorgulama

Açıklamalarda bulunan AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın seçim çalışmalarına destek olmak üzere Van’a gelmesi nedeniyle teşekkür ederek, “Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç, AK Parti teşkilatının kuruluşunda ve 13 yılda gerçekleştirdiği başarı hikâyesinde, dava adamı kimliği ile büyük katkıları olan bir büyüğümüzdür. Son nefesimize kadar sürdürmekle sorumlu olduğumuz halkımıza hizmet davamızı, daha da yükseklere taşımak üzere Van’daki seçim çalışmalarımıza destek veren, değerli büyüğümüze teşekkür ediyorum. Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç’a Van halkı adına da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü kendisine ilettiğimiz TOKİ konutlarında yaşanan sorunlar başta olmak üzere Van’ın birçok önemli konusu ve sorunu hakkında gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Bu yöndeki ilk adımı da Erciş mitinginde ‘TOKİ konutlarında yaşayıp ödemelerde sıkıntı çekenler, ‘bizi biraz rahatlatın’...