29 / 04 / 2024

Van TOKİ kiracı kura çekilişi

Van TOKİ kiracı kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Van Erciş depremzedeleri için yapılan projedeki konutların kiralamaları için kura çekilişi 24 Haziran'da yapılıyor...

Van TOKİ kiracı sonuçları!

Van Valiliği ve AFAD tarafından kiralanan TOKİ Van projesinin kuraları bugün çekiliyor. Van TOKİ kiracı sonuçları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Van Çaldıran’da 240 taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Van TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları tek tek açıklandı. Peki, TOKİ Van Çaldıran projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Van Çaldıran 2022 fiyatı ne kadar?

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde yer alan 425 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura tarihi...

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi nerede?

Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı TOKİ Van Merkez projesinde peşinat bedeli 10 bin 639 liradan başlıyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi nerede?

Van'daki TOKİ Konutlarına 5 bin 806 başvuru geldi!

Van'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından tamamlanan 425 konut için 5 bin 806 kişi başvurdu.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ başvuruları için son gün bugün!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ başvuruları için son gün bugün. Toplamda 425 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projesinde ev fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

Van'daki TOKİ konutlarına 3 bin 500 kişi başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Van'da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması ile birlikte 3 bin 500 kişi müracaatta bulundu.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvurular için yarın son gün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvurular için yarın son gün olarak belirlendi. Peşinat bedelinin 10 bin 639 liradan başladığı projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi son başvuru tarihi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi son başvuru tarihi 11 Mayıs'ta yapılacak. Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı Van Şerefiye Mahallesi TOKİ projesinde kura çekilişi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi 23 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Toplamda 425 adet konutun satışta olduğu TOKİ Van Merkez Şerefiye'de fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri kura!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri kura çekilişi 23 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Başvuru döneminin devam ettiği projede daire fiyatları 106 bin 390 TL 'den başlıyor.

Van TOKİ kiracı kura çekilişi Haberi

Van TOKİ kiracı kura çekilişi

Van Erciş'te 23 Ekim 2011 tarihinde yaşanan depremde evi yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konutlar yapılmıştı. Projedeki daireler depremzede kiracılar ve mülkiyet sorunu yaşayan vatandaşlar için kura yöntemiyle kiralanıyor. Kura çekilişi 24 Haziran Pazartesi günü saat:11:00’da  Erciş Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.


Merve...