04 / 05 / 2024

vanda öğretmen evi

vanda öğretmen evi

Hülya Avşar, Van’da kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptırıp depremzede öğretmenlere verdiği sözü tuttu...

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Öğretmen Evi hizmete açıldı!

Çanakkale Valiliği tarafından hayata geçirilen Öğretmen Evi'nin inşaatı tamamlandı. Öğretmen Evi, düzenlenen törenle açıldı.

Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Üsküdar'da evi yıkılan öğretmen 7 yıllık hukuk mücadelesini kazandı!

Üsküdar’da kanunsuz şekilde evi yıkılan emekli öğretmen Salih Yıldırım’ın 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini Danıştay haklı buldu.

Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi yapılacağını açıkladı.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Zekai Kafaoğlu: İmarın olmaması elimizi kolumuzu bağlıyor!

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na şu öğretmen evi yanından Çayırhisar'a düzgün yol neden açılmıyor diyenleri "1 /5000lik imar planı olmadığı için bir çivi bile çakamıyoruz. Elimiz kolumuz bağlı"dedi.

Bursa'ya yeni öğretmen evi yapılacak mı?

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'daki öğretmen evi eksikliğinden bahsetti. İşte o haber...

Doğankent'e öğretmen evi müjdesi!

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.

Arnavutköy Öğretmen Evi 2016'da tamam!

24 Kasım öğretmenler günü programına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: İnşallah 2016 senesinde Arnavutköy Öğretmen Evi'nin ihale aşamasından sonra, inşa aşamasına geçeceğiz" dedi

vanda öğretmen evi Haberi

vanda öğretmen evi

Altın Portakal’daki jüri başkanlığı tartışılan Hülya Avşar, Van’da kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptırdı. Avşar, geçen mart ayında jüri üyeliği yaptığı ‘O Ses Türkiye’ isimli yarışma programının çekimleri için gittiği Van’da depremzede öğretmenler için öğretmenevi yaptırma sözü vermişti. ‘Hülya Avşar’ adının verildiği öğretmenevi tamamlandı ve bu ayın ikinci haftasında Avşar’ın katılımıyla açılışı yapılacak.


Şimdi tenis okulu için çalışıyor


Daha önce babası Celal Avşar adına da İstanbul Maltepe’de bir okul yaptıran Hülya Avşar, sporcu gençlerin yetişmesi için bir tenis okulu açmayı planlıyor. Ünlü sanatçının tenis okulu ile igili çalışmaları ise hızla devam ediyor. Van depreminden sonra ünlü isimlerin harekete geçmesinin güzel bir davranış olduğunu söyleyen Avşar, kendisinin de bireysel olarak yardım etmek istediğini ancak maddi anlamda destek vermekten kaçındığını söylemişti.


Para nereye gidiyor,...