26 / 07 / 2024

van\'da spor tesisi yapımı

van\'da spor tesisi yapımı

Emekli öğretmen Saliha Aksur Van Ataköy'de spor tesisi yaptırdı

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Kocaeli Darıca’ya dev spor tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’da dev spor tesisi inşa edilecek. İnşa edilecek spor salonunun çalışmalar başlatılıyor.

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.

Ağrı Taşlıçay'da çok amaçlı spor tesisi açıldı!

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Vali Musa Işın'ın adını taşıyan ve içerisinde voleybol, halı saha ile tenis kortu bulanan çok amaçlı spor tesisi törenle açıldı.

Antakya'da 6 yeni spor tesisi inşa edilecek!

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Spor Tesisi Yapımı Hibe Desteği protokolü imzalayan Başkan İsmail Kimyeci, kente 6 yeni spor tesisini kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

van\'da spor tesisi yapımı Haberi

van\'da spor tesisi yapımı

Van merkeze bağlı Ataköy'de 2002 yılında kardeşi adına okul  yaptıran emekli öğretmen Saliha Aksur, bu yıl da çocuklarını unutmadı ve okulun yanına bir de spor tesisi yaptırdı.

Eski milli sporcu Kemal Aksur adına Van merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Alaköy'de yaptırdığı okulu her yıl ziyaret eden ve hayırsever yakınlarından da destek alarak köydeki öğrencilere hediyeler getiren Saliha Aksur, okul yaptırma hikâyesini şöyle anlattı:

"Kardeşimin ölümünden sonra bir gün televizyon izlerken bir askier, mavi önlüklü bir kız öğrenci ile kamera karşısına geçmişti ve 'Burada okul yok, burada öğretmen yok. Burası yardımlarınızı bekliyor' diyordu. Bu beni çok duygulandırdı. Askerin bulunduğu yeri öğrenmek için  çaba gösterdim. Bir gün 1. Ordu Komutanlığı'ndan telefon geldi. Doğuda bir okula yardım yapmak isteyip istemediğimi sordular. Ben de istediğimi söyledim. Sonra...