29 / 04 / 2024

Varan Seyahat nerede

Varan Seyahat nerede

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatlarını yakından takip edenler Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazında 4 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Buharlı ütü arayışı içinde olanlar dikkat! Bu hediye kaçmaz! Arzum AR6016 Steampro Plus Buharlı Ütü alan Seyahat Ütüsü Hediye. Peki bu ürün nerede satılıyor? İşte Arzum 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı Etstur seyahat hediye çeki kampanyası!

Ege Yapı'nın Kordon İstanbul iel Batışehir projelerinden daire alanlar 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli Kahramanmaraş Türkoğlu projede peşinat bedeli 13 bin 234 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü 'de projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade yapılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular sona erdi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Varan Seyahat nerede Haberi

Varan Seyahat nerede

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.


Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü hava, deniz, kara, raylı sistem, demiryolu vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. b) Uçak, otobüs, gemi, tren, gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti almak, satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. c) Ticari amaçlı her türlü kara, deniz, hava, demiryolu, araç ve nakil vasıtalarını almak, satmak,  kiralamak,  kiraya vermek, devir almak, devir etmek, ithalat yapmak, ihracat yapmak. d) İştigal konuları ile ilgili olarak internet üzerinden e-ticaret yolu ile her türlü bilet alım, satım, reklam, tanıtım hizmetlerini yapabilir. e) Her türlü...