06 / 05 / 2024

vasip şahin kentsel dönüşüm açıklamaları

vasip şahin kentsel dönüşüm açıklamaları

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Kentsel dönüşüm nasıl uygulanmalı?

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. İlhan Osmanşahin, kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Osmanşahin, kentsel dönüşümün devlet eliyle, belirli kurallar çerçevesinde yapılması gerektiğini belirtti.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Samsun kentsel dönüşümle yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Şahin, Samsun kentsel dönüşümle yenilendiğini söyledi. 

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

vasip şahin kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

vasip şahin kentsel dönüşüm açıklamaları

İçişleri Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Türk Kızılayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) iş birliğiyle Sultanahmet Meydanı’nda "99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri" yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, etkinlikte açıklamalar yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, 19 sene önce kaybedilen canları rahmetle andığını anlatarak, Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın belli gerçekleri olduğunu, bu gerçeklere uygun yaşama öğrenilmediği sürece benzer acıların tekrarlanacağını belirtti.

Çataklı, etkinliğin hem yaşanan acıların hem de gelecekte yenilerinin yaşanmaması için insanların duyarlılığını artırmak için yapıldığını belirterek, "Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini ortaya koymak ve her an benzer riskler ortaya çıktığında, hazırlıklı olmak için bu tip etkinlikler büyük önem taşıyor. Kapasitemizi artırmak bakımından, hafızamızı...