29 / 04 / 2024

VASKİ şartlı abone

VASKİ şartlı abone

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Kurulu'nda inşaat ruhsatı bulunmayan yerlerde ''şartlı abone'' yapılabileceği kararı alındı.

Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen memur alımı yapacağını duyurdu. Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak!  Peki, 1500 denetmen iş başvuru tarihi ve şartları neler? 

Spotify ücretlerine büyük zam geldi! 2023 Spotify aylık abone ücreti ne kadar oldu?

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme platformu Spotify'ın ücretlerine zam geldiği bildirildi. Böylece platformun en düşük bireysel abonelik ücreti 29,99 liradan 39,99 liraya yükseldi.

5G teknolojisi dünyaya hızla yayılıyor! Abone sayısı 1.5 milyara çıkacak!

5G mobil abonelikleri her bölgede artış gösterirken, 2023 yılının sonuna kadar küresel ölçekte 1,5 milyara ulaşması bekleniyor. En hızlı artış ise Hindistan’da yaşanıyor.

Elektrikte yeni tarife belli oldu! Faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifelerini açıkladı. İşte faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Bir milyon abone daha doğalgaza kavuştu

Türkiye'de 2022 senesinde doğalgaz hizmeti sunulan toplam üyeler bir önceki seneye oranla yaklaşık 1 milyon 155 bin 198 yükselerek 19 milyon 708 bin 901'e erişti

Bedelsiz doğal gaz kullanımına ilişkin detaylar açıklandı! 

Faturalı sayaçların bulunduğu abone grubunda, 24 Nisan 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki ilk sayaç okuma işlemi sonucunda tahakkuk edecek geçmiş dönem tüketim faturasının tamamı sıfırlanıyor.

Heyecanla bekleniyordu! İşte fiyat performans RTX 4060 Ti fiyat listesi 

NVIDIA, incelemesini yaptığımız RTX 4070 ile beraber “Ada Lovelace” ailesini genişletmişti. Şirket şimdi RTX 4000 serisine yeni bir abone kazandırmaya hazırlanıyor.  Son yayınlara bakılırsa RTX 4060 Ti, 2023 Mayıs'ta piyasaya çıkacak.

Garanti Bankası bu kadar para ödeyecek acil bakın

Garanti Bankası tarafından bankaya yeni abone olan müşterilere yönelik para ödemesi gerçekleştirilecek. İşte para ödemesinin detayları.

Netflix’ten son dakika! Abonelik ücretlerine inanılmaz indirim! Kimse bunu beklemiyordu! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Dijital yayın platformu Netflix, abone kaybını önlemek için 30'dan fazla ülkede indirim sunuyor! İndirim uygulanan ülkeler için tıklayın...

Aile Bakanlığı 7 ilde KPSS şartlı ve şartsız personel alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

İş arayanlara güzel haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından geldi. Bakanlık tam 7 kent için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Netflix’ten nefes kesen son dakika! Abonelik ücretlerine şok indirim! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akış devi Netflix, abone kaybının önüne geçmek için 30'da fazla ülkede indirim yaptı! İşte indirim yaptığı ülkeler...

Hastaneler acil personel arıyor! Pek çok ilde KPSS’siz hastane personeli olun! İşte o hastaneler ve şartlar!

Hastanelerde çalışmak isteyenlere müjde. KPSS şartlı ve şartsız personel ilanlarını peş peşe yayımladı. İşte detaylar!

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

VASKİ şartlı abone Haberi

VASKİ şartlı abone

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Kurulu'nda inşaat ruhsatı bulunmayan yerlerde ''şartlı abone'' yapılabileceği kararı alındı. Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Kurul Toplantısı'nda gündeme alınan önergeler karara bağlandı. Yazılı olarak verilen önergelerden biri de inşaat ruhsatı bulunmayan yerlere ''şartlı abonelik'' konusu oldu. Meclis bu konuyu detaylı olarak ele alıp görüşmelere başladı. Yapılan tartışmalar sonrası inşaat ruhsatı bulunmayan yerlere bazı şartları yerine getirilmesi dahilinde ''şartlı su aboneliği'' verilmesi kararı kabul edildi. Önerge doğrultusunda kabul edilen şartlı aboneye göre mevcut su tarifesinin yüzde 15 fazlasıyla ücretlendirme, idare uygun gördüğünde aboneliğin feshedebileceği gibi şartların da uygulanması önergede kabul edildi.


Erzurum Pusula...