03 / 05 / 2024

vatan caddesi trafiğe kapatıldı

vatan caddesi trafiğe kapatıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı provası nedeniyle kapatılan yollar, vatandaşları zor durumda bıraktı. Hastaneye gitmek istediğini söyleyen bir vatandaş, yolların kapalı olmasından yakındı

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

Eylül'de trafiğe 198 bin 740 aracın kaydı yapıldı!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 15,5 azaldı ve 198 bin 740 adet oldu. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul – Sultanahmet etabı kapsamında 15 Ekim Pazar günü kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Temmuz'da trafiğe 232 bin 253 yeni araç kaydedildi! 1 yılda yüzde 7.1 arttı! 

Trafiğe kayıtlı araç sayısı, Temmuz ayında geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 7,1 yükselerek 27 milyon 754 bin 948'e çıktı. 

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı, 2 bin 698 aracın da trafikten kaydı silindi. Böylelikle trafikteki toplam araç sayısı 190 bin 990 artış gösterdi.

Mayıs 2023'te 223 bin 541 aracın trafiğe kaydı yapıldı! Trafikteki toplam araç sayısı 220 bin 187 arttı! 

Trafiğe Mayıs ayında 223 bin 541 aracın kaydı yapılırken 3 bin 354 aracın da kaydı silindi. Bu şekilde trafikteki toplam araç sayısı Mayıs ayında 220 bin 187 yükseldi. 

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

TÜİK açıkladı! Trafiğe kaydı olan taşıt sayısı nisan ayında azaldı!

TÜİK verilerini açıkladı. Bu verilere göre, trafiğe kaydı yapılan araç sayısı nisanda azaldı. İşte detaylar!

vatan caddesi trafiğe kapatıldı Haberi

vatan caddesi trafiğe kapatıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı tören provaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bazı bağlantı yolları sabah saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldı. İstanbul'un en önemli geçiş noktalarından biri olan Vatan Caddesi'nin trafiğe kapatılması vatandaşı da isyan ettirdi. Yolların kapatıldığından haberi olmayan bazı vatandaşlar, Vatan Caddesi'ne araçlarıyla geldi. Geri dönmek zorundan kalan vatandaşlar, yolların kapatılmasından yakındı. Hastaneye gitmek istediğini söyleyen bir vatandaş, "Vatan Caddesi'nden Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ne gidecektim. Her taraf kapalı, haberimiz yok" diyerek duruma tepki gösterdi.


Yolların kapatıldığından haberi olmadığını söyleyen başka bir vatandaş ise, "Çok mağdur olduk. Şuradan şuraya gidecektik ancak trafik memurları izin vermiyor. Hiç bilgimiz yoktu" dedi.


HANGİ YOLLAR KAPALI


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 30 Ağustos Zafer Bayramı tören provaları nedeniyle saat 07.00 ile 16.00 saatleri arasında bazı yolların...