11 / 05 / 2024

vatan ve millet caddeleri

vatan ve millet caddeleri

Aksaray semtinde Millet ve Vatan caddelerinin kesiştiği noktadan başlayarak Beyazıt Meydanı'nda sonlanan Ordu Caddesi'nde 1943 yılında 15 metrekare dükkan arsası sadece 4 altın parasına yani 120 liraya satılacakmış.

Asgari ücret, gelir vergisi... Kılıçdaroğlu'ndan 7 kalem için vaat

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayınladığı son videosunda orta sınıf için vaatlerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Galaxy S21 FE 3 bin TL indirimde! Görülmemiş fırsat ayağınıza geldi! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi…

Samsung’un üst segment telefonları arasında görülen Galaxy S21 FE’de görülmemiş bir indirim geldi. Samsung resmi sitesinde 17.699 TL olan telefonun fiyatı Mediamarkt, Vatan ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarında indirime girdi.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma projelerine tarihi imzalar attık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, 2021'de ulaştırma ve haberleşme projelerine tarihi imzalar attıklarını dile getirerek"Ana vatan, mavi vatan ve uzay vatanda prestijli projeleri hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Sultanbeyli Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İstanbul'un o ilçesine yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

vatan ve millet caddeleri Haberi

vatan ve millet caddeleri

İstanbul Belediyesi İlanları


Tahmin  İlk

bedeli  teminat

 120,00  9,00  Aksaray'da Mimar Kemaleddin Mahallesi'nin 

                       Ordu Caddesi'nde 621. adada 7 parsel nolu

                       ve 15 metre murabbaı sahalı dükkan arsası.

 394,10 67,06 Karagümrük'te Hatice Sultan Mahallesi'nin

                       Harap Değirmen Sokak'ında 58. adada 178,52

                       metre murabbaı sahalı arsa.

Tahmin bedelleri ile ilk teminat miktarları yukarıda yazılı iki parça arsa satılmak üzere ayrı ayrı açık artırmaya konulmuştur. Şartnameleri Zabıt ve Muamelat Müdürlüğü Kalemi'nde görülebilir.

İhaleleri 26/11/943 Cuma günü saat 14'de Daimi Encümen'de yapılacaktır. Taliplerin ilk teminat makbuz veya mektupları ve kanunen...