28 / 04 / 2024

vaysman manisa fabrikası

vaysman manisa fabrikası

Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, 20. fabrikasını Manisa'da açtı. Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi, fabrika içerisinde düzenlenen törenle açıldı....

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Manisa Akhisar'da 11 milyon TL'ye icradan satılık yem fabrikası tesisi!

Akhisar İcra Dairesi Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Moralılar Köyü, Göbez mevkii, 126 ada, 17 parselde yer alan yem fabrikası tesisini 10 milyon 978 bin 161,96 TL'ye icradan satıyor...

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikası açıldı!

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikasının açılış töreni gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın açılış töreninde konuştu.

Manisa Saruhanlı'da icradan 3.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Mütevelli Mahallesi'ndeki salça fabrikası ve hizmet binasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 961 bin TL olarak belirlendi.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

PepsiCo Manisa fabrikasının temeli atıldı!

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Manisa'nın Soma ilçesine kuruluyor. 200 milyon dolarlık bir yatırım olan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan fabrikanın 2018'de tam kapasite çalışması hedefleniyor.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık çimento fabrikası yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Soma'da yapılıyor. Çimento fabrikası binden fazla kişiye istihdam sağlayacak.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Tiryakiler Grubu'ndan Manisa'ya 130 milyon TL'lik yatırım!

Tiryakiler Grubu Manisa Organize Sanayi (MOSB) 5. kısımdaki 2017 yılında açılacak fabrikasının temelini törenle attı. Mehmet Tiryaki, fabrikaya yapılacak yatırımın 130 milyon lirayı bulacağını söyledi.

vaysman manisa fabrikası Haberi

vaysman manisa fabrikası


Açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kardeşi Ümit Doğanay Arınç, Viessmann Grubu Teknoloji Başkanı (CTO) Dr. Klaus-Peter Kegel, Viessmann Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Manfred Greis, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. Genel Müdürü Dr. Celalettin Çelik ve Viessmann Manisa Üretim Tesisi Genel Müdürü Joachim Schlichtig katıldı. Viessmann, yeni fabrikası ile Manisa'yı başta Avrupa olmak üzere tüm dünyanın kombi üretim üslerinden biri olarak konumlandırmayı hedefliyor. Yıllık 100 bin adet üretim kapasitesine sahip bu Viessman Manisa Üretim Tesisi, yoğuşmalı kombi üretimi gerçekleştirecek. Açılış töreninde konuşan Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. Genel Müdürü Dr. Celalettin Çelik, yıllık yaklaşık bir milyon adet kombi ve kazan adedi ile İngiltere'den sonra dünyadaki ikinci büyük ısıtma pazarı olduğunu belirterek, 'İnanıyoruz ki ülkemizin 2023 vizyonunun en temel konularından...