03 / 05 / 2024

Vedat Arslan eğitimleri

Vedat Arslan eğitimleri

GYODER Akademi  Konutta Değişen Şartlar ve Alternatif Satış Kanalları Eğitimi 31 Ocak'ta Aremas'tan Vedat Arslan tarafından verilecek...

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Vedat Arslan: KDV indirimi doğru olsa da tekrar değerlendirilmeli!

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 1 Nisan tarihinde yürürlüğe girecek konutta KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Vedat Arslan'ın o açıklamaları...

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yaşanan fiyat artışlarına değinen Vedat Arslan, konut sektörünü 2022'de nelerin beklediğine de değindi.

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Vedat Arslan: Pandemi öncesi konut satış rakamlarına döndük!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklanan konut satış istatistiklerini masaya yatıran Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi öncesi satış rakamlarına dönüldüğünü dile getirdi. 

Merkez Bankası’nın faiz kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Merkez Bankası’nın faiz kararını gayrimenkul sektörü açısından olumlu olduğunu dile getirdi. 

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

İBB'den geniş çaplı deprem tatbikatı!

İBB, depreme hazırlık seferberliğine, farkındalık eğitimleri ve geniş çaplı deprem tatbikatlarıyla devam ediyor. İlki, İBB Bakırköy Hizmet Binasında düzenlenen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde yapıldı. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tat

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Vedat Arslan eğitimleri Haberi

Vedat Arslan eğitimleri

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi  Konutta Değişen Şartlar ve Alternatif Satış Kanalları Eğitimi 31 Ocak'ta Aremas'tan Vedat Arslan tarafından verilecek. Eğitime katılım ücreti 350 TL, GYODER üyelerine ise 250 TL.

Gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu sürece ilişkin profesyonel bir bakış açısıyla farklı iş kolları üzerinden (geliştirme, satış, pazarlama vs.) objektif değerlendirmeler yapılacak, değişen sektör koşullarına yönelik yapılması gereken/yapılabilecek yenilikçi hamleler konusunda bilgi verilecek ve alternatif satış kanallarına yönelik öngörülerde bulunulacaktır.

Eğitimin İçeriği ve Konu Başlıkları:

Gayrimenkul sektöründe mevcut durum değerlendirmesi
Alternatif pazar arayışı (yurtdışı veya fonlar)
Sektörün geleceğine ilişkin öngörüler ve alternatif satış kanalları

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul sektörü içinde geliştirici olarak rol üstlenen firmalar, GYO’lar, gayrimenkul satış ve pazarlama departmanlarında çalışan sektör profesyonelleri, danışmanlık firmaları, acenteler, gayrimenkul sektörü ile doğrudan...