30 / 04 / 2024

Vedat Arslan kimdir

Vedat Arslan kimdir

Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu sene 13 – 16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. 

Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı!

Aremas Gayrimekul kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, sektörde son dönemlerde yaşanan değişime dikkat çekti. Arslan, "Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı" dedi.

Konut alana vatandaşlık vermek doğru ancak eksik bir uygulama!

Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına göre Türkiye’de en az 1 milyon dolarlık gayrimenkul satın alan, en az 2 milyon dolar yatırım yapan ya da en az 3 milyon dolarlık mevduat hesabı açan yabancılar Türk vatandaşlığı alabilecek.

Vedat Arslan: Araplara ev satmam dönemi başlayacak!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, ARAP müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların da yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

Vedat Arslan'dan MIPIM 2015 değerlendirmesi!

Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, hem MIPIM’in gayrimenkul ve emlak yatırım organizasyonları pazarındaki durumunu, hem de Türkiye’nin bu anlamda geldiği noktayı değerlendirdi.

Vedat Arslan kimdir?

Aremas Gayrimenkul'ün Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan kimdir? Vedat Arslan, inşaat sektörüne ne zamana atıldı? Vedat Arslan Aremas Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu? İşte Vedat Arslan'ın biyografisi...

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

2023'te Türkiye'deki her 100 konuttan sadece 3 adeti yabancılara satıldı!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Arslan'ın konut piyasasına dair açıklamaları...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Konut satışları rekora koşuyor!

TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre Nisan ayında Türkiye genelinde toplamda 133 bin 58 konut satıldı. Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan Nisan ayı konut satış istatistikleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Vedat Arslan kimdir Haberi

Vedat Arslan kimdir


Konut sektörünün önde gelen gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veren Aremas, MIPIM 2018’de İstanbul çadırındaki standı ile yerini alacak. 

Dünya’da 100 farklı ülke ve 24 binden fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği MIPIM 2018’de, Türkiye bu yıl da gövde gösterisi yapıyor olacak. Aremas, İTO’nun katkılarıyla 685 metrekarelik İstanbul çadırında yer alan standında, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı şehirlerde ve İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde exclusive hizmet verdiği projeleri ile ülkemizi tanıtacak. 

Aremas Gayrimenkul Kurucusu Vedat Arslan; “Mipim, Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarının boy gösterdiği bir platform ve biz de Mipim’i, başta İstanbul olmak üzere Türkiye markasını ve yatırım fırsatlarını tanıtmak için Dünya’ya açılan bir kapı olarak görüyoruz. Bu sebeple, kurulduğumuz ilk günden bu yana Mipim başta olmak üzere uluslararası...