04 / 05 / 2024

Aremas MIPIM 2018'de yerini alıyor!

Aremas MIPIM 2018'de yerini alıyor!

Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu sene 13 – 16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. 




Konut sektörünün önde gelen gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veren Aremas, MIPIM 2018’de İstanbul çadırındaki standı ile yerini alacak. 

Dünya’da 100 farklı ülke ve 24 binden fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği MIPIM 2018’de, Türkiye bu yıl da gövde gösterisi yapıyor olacak. Aremas, İTO’nun katkılarıyla 685 metrekarelik İstanbul çadırında yer alan standında, Ankara,  İzmir  ve Bodrum gibi farklı şehirlerde ve İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde exclusive hizmet verdiği projeleri ile ülkemizi tanıtacak. 

Aremas Gayrimenkul Kurucusu Vedat Arslan; “Mipim, Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarının boy gösterdiği bir platform ve biz de Mipim’i, başta İstanbul olmak üzere Türkiye markasını ve yatırım fırsatlarını tanıtmak için Dünya’ya açılan bir kapı olarak görüyoruz. Bu sebeple, kurulduğumuz ilk günden bu yana Mipim başta olmak üzere uluslararası fuarlara katılarak ülkemizin doğru bir şekilde tanıtılması için faaliyetler yürütüyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da fuara katılmadan önce, alanında Dünyanın önde gelen gayrimenkul firmalarının profesyonellerine, Türkiye’yi ve ülkemizdeki gayrimenkul fırsatlarını anlatmak için randevularımızı oluşturduk. Bununla birlikte, İstanbul çadırında yer alacak standımızda da, yabancı müşterilerimizi ağırlayarak, onlara Türkiye’deki fırsatları anlatıyor olacağız. Umuyorum ki, fuara katılan diğer tüm Türk firmaları ile birlikte, uluslararası arenadaki itibarımıza pozitif yönlü katkı yapacağımız bir süreç geçiririz.” dedi.


Geri Dön