18 / 05 / 2024

Aremas MIPIM

Aremas MIPIM

Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu sene 13 – 16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. 

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Rusya-Ukrayna savaşı MIPIM’i nasıl etkiledi?

Türkiye’nin 150’den fazla sektör profesyoneli ile temsil edildiği ve merakla beklenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan fuarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Arslan'ın o açıklamaları...

Aremas MIPIM 2018'de yerini alıyor!

Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu sene 13 – 16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. 

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı'nda yerini alıyor!

Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Akın akın Mipim’e gidiyoruz!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Mipim fuarı için Türkiye’den kamu ve özel yatırımcılar hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yatırımcıların fuardaki öncelikli amacı İstanbul ve Türkiye markasını tanıtmak...

Aremas Gayrimenkul Satış Direktörü Gökhan Genç oldu!

Aremas Gayrimenkul Projeler Satış Direktörlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Gökhan Genç getirildi. Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun oldu.

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Vedat Arslan'dan MIPIM 2015 değerlendirmesi!

Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, hem MIPIM’in gayrimenkul ve emlak yatırım organizasyonları pazarındaki durumunu, hem de Türkiye’nin bu anlamda geldiği noktayı değerlendirdi.

Aremas Cityscape Global'e katılıyor!

Aremas Cityscape Global'e katılıyor. Aremas, 21 – 23 Eylül 2014 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda, danışmanlığını yaptığı projelerini ve hizmetlerini tanıtacak. Firma fuarda 5C40 nolu standda yerini alıyor.

Aremas MIPIM Haberi

Aremas MIPIM


Konut sektörünün önde gelen gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veren Aremas, MIPIM 2018’de İstanbul çadırındaki standı ile yerini alacak. 

Dünya’da 100 farklı ülke ve 24 binden fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği MIPIM 2018’de, Türkiye bu yıl da gövde gösterisi yapıyor olacak. Aremas, İTO’nun katkılarıyla 685 metrekarelik İstanbul çadırında yer alan standında, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı şehirlerde ve İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde exclusive hizmet verdiği projeleri ile ülkemizi tanıtacak. 

Aremas Gayrimenkul Kurucusu Vedat Arslan; “Mipim, Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarının boy gösterdiği bir platform ve biz de Mipim’i, başta İstanbul olmak üzere Türkiye markasını ve yatırım fırsatlarını tanıtmak için Dünya’ya açılan bir kapı olarak görüyoruz. Bu sebeple, kurulduğumuz ilk günden bu yana Mipim başta olmak üzere uluslararası...